::recepte::
Dārzeņus nomazgā. Burkānus nomizo, paprikai izņem sēklotni, sagriež papriku un burkānus kubiņos. Sīpolus nomizo un sasmalcina. Čili sakapā.
Katlā sakarsē eļļu, liek cepties burkānus un sīpolus, ik pa laikam apmaisot, līdz sīpoli kļuvuši caurspīdīgi – aptuveni 15–20 minūtes.
Pievieno papriku, čili un karsē vēl 5–7 minūtes. Liek klāt tomātu pastu, ķiplokus un maisot karsē 1–2 minūtes. Tad lej klāt ūdeni, pievieno sāli un sautē 5–7 minūtes.
Iemaisa zaļumus un etiķi, karstu masu pilda tīrās burkās, aizskrūvē ar vāciņiem, atdzesē un uzglabā ledusskapī.
Sastāvdaļas
Sagatavošana
Dārzeņus nomazgā. Burkānus nomizo, paprikai izņem sēklotni, sagriež papriku un burkānus kubiņos. Sīpolus nomizo un sasmalcina. Čili sakapā.
Katlā sakarsē eļļu, liek cepties burkānus un sīpolus, ik pa laikam apmaisot, līdz sīpoli kļuvuši caurspīdīgi – aptuveni 15–20 minūtes.
Pievieno papriku, čili un karsē vēl 5–7 minūtes. Liek klāt tomātu pastu, ķiplokus un maisot karsē 1–2 minūtes. Tad lej klāt ūdeni, pievieno sāli un sautē 5–7 minūtes.
Iemaisa zaļumus un etiķi, karstu masu pilda tīrās burkās, aizskrūvē ar vāciņiem, atdzesē un uzglabā ledusskapī.
Lai labi garšo!