Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Kārtējo uzvaru Latvijas atklātā hokeja čempionāta spēlē sestdien izcīnīja pārliecinošā līdervienība "Ozolnieki/Monarch", kas savā laukumā ar 8:3 (3:0, 2:1, 3:2) uzvarēja "Rīga/Prizma" komandu.

Trīs vārtus uzvarētājiem šajā spēlē guva Vadims Romanovskis, divas reizes precīzs bija Jānis Ozoliņš, bet pa vieniem vārtiem guva Aleksandrs Šiškovičs, Sergejs Durdins un Viktors Lobačevs.

Savukārt "Rīga/Prizma" komandā precīzi bija Daniels Riekstiņš, Artjoms Mitjanovs un Roberts Maziņš.

Citā sestdienas spēlē pārliecinošu uzvaru izcīnīja arī "SMScredit.lv" komandas hokejisti, kas savā laukumā ar rezultātu 7:3 (1:0, 2:0, 4:4) uzveica "Zemgale"/JLSS vienību.

Šajā spēlē uzvarētājiem trīs vārtus guva Mareks Jass, divas reizes precīzs bija Aleksejs Hromčenkovs, bet pa vieniem vārtiem guva Helmuts Eniks un Jurijs Kļujevskis. Savukārt "Zemgale"/JLSS rindās ar vārtu guvumiem izcēlās Miks Komuls, Krišs Kupčus, Artūrs Āboliņš un Roberts Tiltiņš.

Čempionāta līderpozīcijā šobrīd ar 50 punktiem 18 spēlēs atrodas "Ozolnieki/Monarch", otrajā vietā ar 37 punktiem 16 spēlēs ir "Liepājas metalurgs 2" vienība, bet "SMScredit.lv" ar 34 punktiem 19 cīņās pakāpās uz trešo vietu.

Ceturtajā pozīcijā ar 33 punktiem 16 spēlēs atrodas Daugavpils "Latgale" komanda, bet piektajā vietā ar 28 punktiem 19 mačos ir "Zemgale"/JLSS. Sestajā vietā ar 25 punktiem 20 mačos atrodas Lietuvas klubs Elektrēnu "Energija-Orakulas", bet septīto pozīciju ar 13 punktiem ieņem "Rīga/Prizma" hokejisti.

Savukārt astotajā vietā ar 12 izcīnītajiem punktiem ir "Rīga"/LSPA, bet pēdējā, devītajā ar 11 punktiem atrodas "Ogre".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!