Aizvadītās nedēļas nogalē Rīgas Galvenās policijas pārvaldes (RGPP) darbinieki reida laikā aizdomās par narkotisku vielu iegādāšanos aizturējuši 20 jauniešus.
RGPP 9.nodaļas darbinieki, sadarbojoties ar citām pilsētas policijas struktūrvienībām, veica reidu Sarkandaugavā, Bolderājā, Juglā un Latgales priekšpilsētā. Reida laikā īpaša uzmanība tikusi pievērsta nepilngadīgajiem, kuri lieto narkotikas un psihotropas vielas, kā arī vietām, kur, iespējams, tiek tirgotas narkotikas.

Dienas laikā policisti Latgales un Vidzemes priekšpilsētā, kā arī Ziemeļu rajonā aizturēja kopumā 10 jauniešus vecumā no 14 līdz 20 gadiem. Lielākā daļa šo jauniešu bija iegādājušies marihuānu jeb tā saukto "zālīti", bet pie viena 20 gadus veca vīrieša policisti atrada heroīnu. Savukārt kāds 15 gadus vecs jaunietis līdzekļus narkotiku iegādei pelnīja ubagojot.

Tomēr, kā atzina preses centrā, visvairāk darba reida laikā policistiem bija Bolderājā, kur pie kāda Jomas ielas nama tika aizturēti ne tikai narkotikas iegādājušies jaunieši, bet arī tika veikta kratīšana narkotisko vielu tirdzniecības vietā.

Sākotnēji policisti pie tā sauktās "točkas" aizturēja četrus jauniešus, bet vēlāk, jau veicot kratīšanu, policija aizturēja vēl sešu nepilngadīgos, kuri vēlējās iegādāties narkotikas.

Jau ziņots, ka 19.aprīlī Rīgā, Jomas ielā, par nelikumīgu narkotisko vielu iegādāšanos un glabāšanu realizācijas nolūkā tika aizturēts 1970.gadā dzimušais Aleksandrs, pie kura atrada 96 gramus marihuānas.

Любуйтесь латвийской природой и следите за культурными событиями в нашем Instagram YouTube !