Aizvien pieaugošais stress mūsu dzīvesveidā traucē pavadīt kvalitatīvu laiku kopā ar savu partneri. Attiecību eksperti norāda, ka pastāvīgās attiecībās ir svarīgi dažreiz atjaunot randiņu laika satraukumu ar spontānu pārsteiguma žestu. Paņemt darbā brīvdienu, lai paliktu gultā kopā ar savu partneri, var būt lielisks veids, kā uzlabot savu seksuālo dzīvi.
Katrām attiecībām ir savs medusmēnesis - pirmās pāris nedēļas pēc tam, kad esat viens otru iepazinuši, jūs nevarat viens no otra atraut rokas. Kāda svētlaime! Taču neatkarīgi no tā, vai jums kopdzīvē ir pagājuši pāris mēneši vai pāris gadi, iespējams, jūsu attiecībām nepieciešams viegls atgādinājums par tām dienām, kad jūs viens no otra nevarējāt atraut acis un laika atrašana seksam bija prioritāšu saraksta galvgalī.

Par nelaimi, runājot par mums, meitenēm, 77 procenti no mums labprātīgi atteiktos no kaisles pilnas nakts, ja tas nozīmētu pilnu nakti miega, liecina "Travelodge" veiktā pētījuma rezultāti. Kāpēc neveltīt visu dienu tikai jums abiem vien - dienu, lai atkal atgrieztu juteklisko baudu, esot kopā kā pārim.

Tomēr vissvarīgākais ir atcerēties, ka šī diena ir jāvelta tam, lai parādītu, kā jūs viens otru mīlat un cik augstu novērtējat. "Ar arvien drudžaināku dzīvesveidu ir grūti pavadīt kvalitatīvu laiku ar savu partneri, tāpēc ir patiešām svarīgi izvairīties uztvert vienam otru kā pašu par sevi saprotamu lietu, un tā vietā veltīt laiku, lai otru cilvēku novērtētu," norāda "Yahoo! Personals" attiecību eksperts tiešsaistē Hosē Adamss.

"Ir svarīgi atjaunot iešanas uz randiņiem satraukumu - dažreiz spontānam pārsteiguma žestam būs tāds pats efekts. Tāpēc reizi pa reizei pāriem būtu jādara kaut kas unikāls, lai viņiem būtu īpašas atmiņas."

Tāpēc iesaisti savu vīrieti šajā plānā, pēc tam paņemiet darbā brīvdienu, izslēdz mobilo tālruni, uzliec uz durvīm uzrakstu "Netraucēt!" un izbaudi dienu kopā ar savu vīrieti bez traucējumiem!

Vietas izveidošana

Sagatavojot savu romantisko dienu, pārliecinies, vai tev un tavam puisim ir šīs nepieciešamās lietas:

  • Našķi. Piknikam gultā būs nepieciešams piekrāmēts ledusskapis ar tādiem ēdieniem kā augļi, siers, maize un šokolāde, kā arī svaigu apelsīnu sulu no rīta un pārējai dienas daļai lēni dzeramu alkoholu vai vīnu. Un neaizmirsti lielu ūdens pudeli, lai atjaunotu spēkus pēc piepūles!
  • Noskaņojuma radītāji. Radi noskaņojumu ar svecēm, ķīniešu lukturīšiem, ērtiem spilveniem un smaržām - un neaizmirsti mūziku! Izvēlies seksīgus kompaktdiskus - kaut ko džezisku, bossa nova vai citu liegu mūziku (piemēram, Braiens Ferijs, Berijs Vaits, Vonda Šeparde), kas radīs pareizo atmosfēru.
  • Drēbes. Seksīga veļa un tavas kārdinošākās smaržas radīs maģisku efektu. Iespējams, viņam ir īpašs pāris zīda bokseršortu, kas gaida īsto brīdi, kas ir pienācis tagad.
  • Erotiskās rotaļlietas. Jaunām izjūtām – sagatavo kārbiņu ar šallēm, acu apsējiem, rokudzelžiem, lubrikantu un seksīgas rotaļlietas jūsu abu pamocīšanai. Tu pat vari paņemt līdzi nelielu pārģērbšanās komplektu, ja jūs vēlaties iejusties kādā citā lomā un ir nepieciešama seksīga uniforma. Tā, protams, ir jūsu gaumes lieta.

Vissvarīgākais tomēr ir atcerēties, ka šī diena ir domāta tam, lai jūs viens otram izrādītu, cik ļoti viens otru mīlat un novērtējat, kā arī pavadītu kvalitatīvu laiku kopā bez pārtraukumiem no ārpuses.

Seksīgi ierosinājumi

Sāc savu romantisko dienu ar kopīgu juteklisku dušu vai vannu - tas jums dos laiku relaksēties un vienkārši izbaudīt laiku kopā, turklāt tas jums ļaus noskaņoties pareizajām domām. Berzējiet viens otru ar mitrinošiem smaržīgiem vannas produktiem, lai padarītu ādu zīdaini maigu.

Savā mīlas ligzdiņā radi pareizo atmosfēru, atskaņojot dažus lēnus, liegus skaņdarbus no izvēlētajiem kompaktdiskiem. Vai arī, ja tev labāk patīk seksīgas filmas, uzliec kādu no tām. Pēc tam piedāvā savam puisim maigu masāžu - iezied viņa ķermeni ar masāžas eļļu, pievēršot īpašu uzmanību viņa erogēnajām zonām. Tagad ir tava kārta! Pēc tam pamēģiniet viens otram aizsiet acis un ar spalvu viegli pieskarties viens otra ķermenim. Iedrošini viņu pieskarties tev intīmi un izmanto savas jaunās rotaļlietas - vibratori, mīlestības lodītes un krelles ir perfektas, lai mīlēšanos padarītu krāšņāku.

Tiklīdz tev ir radusies apetīte, atver savu ledusskapi, paņem atspirdzinošu dzērienu un desertā pamēģiniet viens otru, izmantojot ēdamas ķermeņa krāsas. Ja tu jūties bezspēcīga pēc visas šīs mīlēšanās, paliec gultā un paskaties savu iemīļoto filmu vai palasi kādu erotisku grāmatu (jūs pat varat lasīt grāmatu pēc kārtas skaļi) - tas ir jauks veids, kā izbaudīt būšanu kopā.

Kad diena iet uz beigām, uzspēlējiet gultā kādu spēli. Nē, ne jau tādas spēles! Spēlē "Monopolu" vai kāršu spēles - jebko, kas ir interesanti un atgādinās tev par to, cik jauki ir vienkārši būt kopā. Protams, tas, kurš uzvar, pēc tam dabū vēlamo lietu.

Kad jūs esat galīgi piekusuši, jūs būsit gatavi atkal nākamajā dienā doties uz darbu ar lielu smaidu sejā. Un tu vari sākt plānot savu nākamo romantisko dienu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!