::recepte::
Lielā bļodā samaisa miltus, cukuru, sāli un sodu, pievieno puslitru piena. Visu kārtīgi samaisa, pārliecinoties, ka nav neviena miltu kunkulīša. Iegūtajai mīklai jābūt bieza krējuma konsistencē.
Atlikušo pienu uzvāra un pievieno mīklai pakāpeniski, visu laiku maisot.
Pannā, kurā tiks ceptas pankūkas, izkausē sviestu, to pievieno mīklai un visu samaisa.
Pievieno mīklai eļļu un vēlreiz visu sajauc.
Uzkarsētā pannā cep plānās pankūkas 1–2 minūtes no katras puses.
Gatavās pankūkas bauda ar krējumu, medu vai ievārījumu.
Sastāvdaļas
Sagatavošana
Lielā bļodā samaisa miltus, cukuru, sāli un sodu, pievieno puslitru piena. Visu kārtīgi samaisa, pārliecinoties, ka nav neviena miltu kunkulīša. Iegūtajai mīklai jābūt bieza krējuma konsistencē.
Atlikušo pienu uzvāra un pievieno mīklai pakāpeniski, visu laiku maisot.
Pannā, kurā tiks ceptas pankūkas, izkausē sviestu, to pievieno mīklai un visu samaisa.
Pievieno mīklai eļļu un vēlreiz visu sajauc.
Uzkarsētā pannā cep plānās pankūkas 1–2 minūtes no katras puses.
Gatavās pankūkas bauda ar krējumu, medu vai ievārījumu.
Lai labi garšo!