Фото: Privātais arhīvs

Nevienam nav noslēpums, ka Krievijas estrādes leģendām ir ļoti īpašas attiecības ar plastiskajām operācijām, un viens no tiem pensionētajiem māksliniekiem, kurš acīmredzami izmantojis kosmētiskās ķirurģijas priekšrocības, ir dziedātājs Valērijs Ļeontjevs. Tiesa, ne vienmēr viņa vizuālais izskats un centieni izskatīties jaunākam par saviem gadiem raisījuši fanu sajūsmu.

Plašu rezonansi kaimiņzemes medijos izraisījis foto, ar kuru sociālajā tīklā "Instagram" šonedēļ padalījusies krievu dziedātāja Nadežda Babkina. Bildē viņa tapusi iemūžināta kopā ar Ļeontjevu, un par apspriestāko tematu komentāros kļuvis abu senioru vizuālais izskats.

Gan Babkina, gan Ļeontjevs 19. martā atzīmēs jubileju – Valērijam apritēs 70 gadi, bet Nadežda svinēs 69. dzimšanas dienu.

Lai gan tas nav nekas neierasts, ka šovbiznesa zvaigznes cienījamā vecumā jauneklīgu izskatu mēģina noturēt ar plastiskajām operācijām, Babkinas un Ļeontjeva gadījumā komentētāji gandrīz vienprātīgi sprieduši – abi pāršāvuši pār strīpu.

Daži nelabvēļi pat prātojuši, ka dziedātāji daudzo operāciju dēļ kļuvuši ļoti līdzīgi un izskatās pēc māsas un brāļa. Īpaši nesaudzīgi komentētāji bijuši pret Ļeontjevu, kura izskats dažiem iedvesis īpaši nepatīkamas sajūtas.

Zināms, ka Ļeontjevs plastisko operāciju maratonu savulaik sācis ar plakstiņu pacelšanu. Skumjā kārtā operācija nebija pārāk veiksmīga – tās laikā tika traumēts augšējā plakstiņa muskulis. Šī iemesla dēļ viņš nevarēja aizvērt acis, tādēļ nācās veikt vēl vienu operāciju.

Vēlāk viņam veikti vēl citi uzlabojumi – deguna korekcija, sejas ādas nostiepšana un virkne citu procedūru. Ļeontjevs vienmēr tiecies saglabāt mūžīgo jaunību, taču daudzo plastisko operāciju dēļ vīrieša seja ir gandrīz nekustīga.

Любуйтесь латвийской природой и следите за культурными событиями в нашем Instagram YouTube !