Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta pēdējā spēlē aizvadītajā naktī Andris Biedriņš guva 20 punktus un izcīnīja 17 atlēkušās bumbas, taču viņa pārstāvētā komanda Goldensteitas "Warriors" savā laukumā ar 121:126 zaudēja Rietumu konferences vājākajai komandai Sietlas "SuperSonics".

Biedriņš laukumā aizvadīja 40:06 minūtes, kuru laikā vēl arī bloķēja trīs pretinieku metienus. Latviešu centrs cīņā realizēja astoņus no 13 metieniem no spēles, kā arī četrus no septiņiem soda metieniem.

"Kareivjiem" rezultatīvākais ar 24 punktiem bija Monta Eliss, bet "SuperSonics" rindās neapturams bija Kevins Durants, kurša guva 42 punktus, izcīnīja 13 atlēkušās bumbas un izdarīja sešas rezultatīvas piespēles.

NBA regulāro sezonu "Warriors" noslēdza ar 48 uzvarām un 34 zaudējumiem, taču Rietumu konferencē ieņēma devīto vietu un neiekļuva "play off" turnīrā. Atgādinām, ka pagājušajā sezonā "kareivji" ar 42 uzvarām un 40 zaudējumiem Rietumu konferencē bija astotie un pēc tam izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā sensacionāli pieveica Dalasas "Mavericks".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!