Foto: Itar-Tass/Scanpix

7. maijā ar ļoti daudzu pasaules šovbiznesa zvaigžņu klātbūtni Kalifornijas štata Disnejlendā notikusi populārās kino franšīzes Karību jūras pirāti ceturtās daļas Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides pirmizrāde, kas tika parādīta 3D formātā.

Filmas pirmizrāde notika ļoti pompozi - visur bija redzami ļautiņi pirātu kostīmos, atrakcijas sekoja viena otrai, un ik uz soļa bija sastopamas slavenības. Fotogrāfiem izdevās iemūžināt Džodiju Fosteri, Stīvenu Taileru, Martinu Šortu, Evu Longoriju, Teriju Hačeri un daudzas citas šovbiznesa pasaulē pazīstamas personas.

Protams, vislielākā uzmanība tika pievērsta filmas galvenās lomas atveidotājam, aktierim Džonijam Depam, kurš par lomu šajā filmā saņēmis rekordlielu samaksu - 35 miljonus ASV dolāru. Deps lielāku vakara daļu pavadīja sava drauga Kīta Ričardsa pavadībā - tieši The Rolling Stones ģitārista uzvedības manieres ir pamatā Depa atveidotā Džeka Sperova tēlā.

Bez Džonija Depa un Džefrija Raša ceturtās filmas zvaigzne ir arī spāņu aktrise Penelope Krusa, savukārt iepriekšējo filmu zvaigznes Keira Naitlija un Orlando Blūms ceturtajā daļā vairs nepiedalās.

11. maijā filma tiks izrādīta starptautiskajā Kannu kinofestivālā, bet nedēļu vēlāk to sāks demonstrēt arī pasaules kinoteātros. Latvijā šī filma ar nosaukumu Karību jūras pirāti: Svešajos krastos nonāks 20. maijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!