Фото: Shutterstock
Kurš gan nevēlas pelnīt naudu, ik dienu neejot uz darbu! Ja arī tevi interesē savu finanšu papildināšana, neuzņemoties papildus darba pienākumus, iepazīsties ar visai radošiem naudas pelnīšanas veidiem, ko apkopojis "Cosmopolitan".

Pārdod savu apģērbu un aksesuārus


Фото: Shutterstock

Ja tavā skapī ir lērums jau sen nevilktu apģērbu, apavu un aksesuāru, neliec tiem turpināt krāt putekļus, bet gan pārdod! Vari to darīt internetā vai populārajos tirdziņos, kas tiek arvien biežāk rīkoti ne tikai svētku sezonu laikā, bet arī ikdienā.

Tāpat vari izvērtēt arī savas mājlietas – ja dažas kļuvušas liekas un nesaistās ar īpašām atmiņām, pārdod tās līdz ar neizmantoto skapja saturu!

Atbrīvojies no nevajadzīgas elektronikas


Фото: Shutterstock

Ja tavā mājā atrodama veca, tomēr darba kārtībā esoša elektronika, ņem vērā iepriekš minēto ieteikumu un pārdod gan veco sulu spiedi, kuras lietošanai esi pārāk slinka, gan novecojošo telefonu, ko tā arī neesi izmantojusi, un citas liekas mantas.

Sporto un pelni


Фото: Shutterstock

Ja ievēro veselīgu dzīvesveidu un centies zaudēt lieko svaru, reģistrējies kādā no neskaitāmajām mājas lapām vai aplikācijām, kas piedāvā finansiālu atlīdzību par zaudētajiem kilogramiem un sasniegtajiem mērķiem. Atliek vien pameklēt internetā, un amats būs tev rokā!

Māju pieskatīšana


Ja labi paveicas ar paziņām vai gadās uziet neticami izdevīgu sludinājumu, vari pieskatīt māju vai dzīvokli, tās īpašniekam esot prombūtnē. Protams, šādi tu naudu nenopelnīsi, taču ievērojami ietaupīsi izdevumus par dzīvokļa īri, ja vien nemitinies savā mājoklī. Tev atliks vien nomaksāt komunālos maksājumus, neraizējoties par kārtējo īres apmaksas termiņu.

Piesakies fokusgrupām


Фото: PantherMedia/Scanpix

Noskaidro, kur un kad tiek rīkotas fokusgrupas, un piesaki savu dalību tajās! Kāda gan ir starpība, vai par aktuālām tēmām runā savās mājās vai kur citur un turklāt vēl saņem par to atlīdzību?

Любуйтесь латвийской природой и следите за культурными событиями в нашем Instagram YouTube !