Foto: Jānis Porietis
Sagaidot leģendārās latviešu rokgrupas "Pienvedēja piedzīvojumi" 30 gadu kopābūšanu, mūziķi pie klausītājiem dodas ar koncertiem un dokumentālo filmu, portālu "Delfi" informē grupas pārstāvji. No janvāra līdz aprīlim "Pienvedēji" uzstāsies Vangažos, Jelgavā, Liepājā, Valmierā un Mārupē, solot vēl nebijušu uzstāšanās formātu, kad filmas skatīšanās tiek apvienota ar koncertu.

"Šajā koncertsērijā spēlēsim gan skaļākus, gan pieklusinātākus koncertus. Kādu variantu izvēlēties – skaļāku vai klusāku – lēmuši koncerta rīkotāji," par gaidāmo tūri stāsta grupas bundzinieks Pēteris Lunde.

Jāņa Orbidāna dokumentālā filma par "Pienvedēja piedzīvojumiem" jau tika izrādīta Rīgā, bet, tā kā interesi par to izrādījušas citas Latvijas pilsētas, arī tādas, kur grupa savas pastāvēšanas laikā nav spēlējusi, radās ideja apvienot koncertu un filmu.

Filma "Pienvedēja piedzīvojumi" ir iedvesmojošs stāsts par trīs jauniešiem no Sabiles, kuru interese par mūziku, bezbailīgā tiekšanās pēc sava skanējuma un draudzība rezultējusies klausītāju pilnās zālēs.

Koncertu datumi un norises vietas:
26. janvāris – Vangažu pilsētas Kultūras nams
2. februāris – Jelgava, "Melno Cepurīšu Balerija"
3. februāris – Liepāja, k/n "Wiktorija"
12. aprīlis – Valmieras Kultūras centrs (akustiski)
19. aprīlis – Mārupes Kultūras nams (akustiski)

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!