Фото: Mango

Pēc bijušās "fabrikantes" Aishas jeb Aijas Andrejevas (attēlā) neveiksmīgās dalības starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā dziedātājai veltīta plaša sabiedrības kritika, bet šonedēļ internetā publiskota viņas pirmā intervija pēc zaudējuma, kas atkal kļuvusi par pamatu jaunai kritikas devai.

Sestdiena, 29. maijā, pāris stundas pirms 55. starptautiskā dziesmu konkursa Eirovīzija fināla latviešu dziedātāja sniegusi interviju portālam Estcoday.com, kas bija pirmā plašākā Aishas saruna ar presi pēc zaudējuma pusfinālā.

Intervijā dziedātāja stāstījusi par savām izjūtām pēc zaudējuma, kā arī dalījusies nākotnes plānos un atzinusi, ka, lai gan pēc uzstāšanās un ziņām par negatīvo reakciju Latvijā raudājusi, viņa apņēmusies kļūt arvien labāka un turpināt smaidīt.

Neilgi pēc intervijas nonākšanas internetā ne visai glaimojoši to novērtējuši pašmāju virtuālās vides aktīvisti, Aishas angļu valodas zināšanas salīdzinot ar bēdīgi slavenā bijušā finanšu ministra Ata Slaktera demonstrētajām svešvalodas prasmēm sarunā ar ASV finanšu telekanālu Bloomberg TV.

Portāls Mango atgādina, ka pirms došanās uz Oslo Aisha aprīļa nogalē viesojās Holandē, kur sniedza informāciju vietējai televīzijai, izmantojot tulka palīdzību. Toreiz dziedātājas pārstāvis Guntars Račs skaidroja, ka meitene tulku izmanto nevis savu slikto angļu valodas zināšanu dēļ, bet tādēļ, ka uztraukumā šis tas varot aizmirsties.

Mango piedāvā noskatīties Aishas nu jau bēdīgi slavenās intervijas pilno versiju.

Любуйтесь латвийской природой и следите за культурными событиями в нашем Instagram YouTube !