::recepte::
Kartupeļus sagriež kubiņos, liek ūdenī un uzvāra. Uzliek vāku un vāra 10 minūtes, līdz kartupeļi mīksti.
Pievieno lauru lapas, melnos piparus, sāli un garšvielas. Piemet salmiņos sagrieztu papriku, kubiņos sagrieztus tomātus, salmiņos sagrieztu gaļu .
Uz eļļas apcep smalki sagrieztus sīpolus, ķiplokus un šķēlēs sagrieztus šampinjonus. Pēc 3–4 minūtēm pievieno uz rupjās rīves sarīvētus burkānus un turpina cept vēl pāris minūtes. Pannas saturu pievieno zupai un vāra aptuveni 7–10 minūtes. Kad zupa gatava, pievieno kapātas dilles.
Sastāvdaļas
Sagatavošana
Kartupeļus sagriež kubiņos, liek ūdenī un uzvāra. Uzliek vāku un vāra 10 minūtes, līdz kartupeļi mīksti.
Pievieno lauru lapas, melnos piparus, sāli un garšvielas. Piemet salmiņos sagrieztu papriku, kubiņos sagrieztus tomātus, salmiņos sagrieztu gaļu .
Uz eļļas apcep smalki sagrieztus sīpolus, ķiplokus un šķēlēs sagrieztus šampinjonus. Pēc 3–4 minūtēm pievieno uz rupjās rīves sarīvētus burkānus un turpina cept vēl pāris minūtes. Pannas saturu pievieno zupai un vāra aptuveni 7–10 minūtes. Kad zupa gatava, pievieno kapātas dilles.
Pirms pasniegšanas pievieno skābu krējumu.
Iesūtīja: Lidija