Foto: AFP/Scanpix/LETA

Futbola ģēnija Lionela Mesi pievienošanās Maiami klubam no ASV futbola līgas jau nodēvēts par visu laiku izcilāko darījumu profesionālā sporta vēsturē. Tas ne tikai apliecina amerikāņu apņēmību futbolā pārtapt no pabērna par grandu, bet vienlaikus atgādina, ka ne visu vienmēr pasaulē var nopirkt par naudu – pat par kosmiski lielu. Nu, vismaz ne Mesi. 35 gadus vecais argentīnietis viņnedēļ pieņēma lēmumu teikt nē arābu miljardieriem un paspieda roku Deividam Bekhemam – vēl vienam futbola spēles un, kā izrādās, arī biznesa virtuozam. Projekts var sākties.

Tikpat ticams šķita scenārijs, kurā argentīnietis seko Krištianu Ronaldu pēdās un piekrīt Saūda Arābijas šeihu kosmiski dāsnajam piedāvājumam – pēc "The Athletics" rīcībā esošās informācijas, klubs "Al Hilal" piedāvāja Mesi 429 miljonus dolāru par sezonu (un, visticamāk, sajūtot konkurenci, arī tas nebūtu gala cipars). Jo naftas sniegtie resursi nav izsmeļami un, kā mēdz teikt – "piķis" nav problēma...

Maiami kluba pretenzijas šajā konkurencē sākotnēji izskatījās pēc trešā brāļa centieniem, taču – kā zināms, dažādos stāstos un pasakās tieši pastarītim ar stikla kalnu pieveikšanu un princešu apgredzenošanu nereti veicas vislabāk.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!