Izdevniecība "Apostrofs" audio formātā jaunajā sērijā "Dzīvessāls" klajā laidusi divus klausāmgrāmatu CD – "Ievads dāmu etiķetē" un "Ievads kungu etiķetē". Tiem ir saskanīgs vizuāls noformējums, un tie ir iegādājami gan atsevišķi, gan komplektā, portālu "Delfi" informē izdevēji "Apostrofs".

Abu klausāmgrāmatu tekstu autore ir pazīstamā protokola un etiķetes eksperte Aija Odiņa, trīs grāmatu autore par protokolu un lietišķo etiķeti un konsultante par etiķetes jautājumiem. Aija Odiņa izveidojusi un no 1992.g līdz 1996.g. vadījusi Valsts protokolu, dibinot un veidojot valsts protokolārās tradīcijas. Pārstāvējusi Latviju kā ārkārtējā un pilnvarotā vēstniece Vatikānā, Maltas Bruņinieku Ordenī, Čehijas Republikā, Horvātijas Republikā, Spānijas Karalistē. Pašlaik lasa lekciju kursus augstskolā lietišķajā un biznesa etiķetē, diplomātiskā protokola jautājumos, sniedz konsultācijas Latvijas uzņēmējiem, oficiālām amatpersonām. Vadījusi šādu kursu arī Kārļa universitātē Prāgā.

Noklausoties jaunos CD dāmas un kungi var nostiprināt savas zināšanas etiķetes jautājumus, kā arī iepazīties ar jauninājumiem šajā jomā. Tās būs noderīgas katram, kurš apmeklē saviesīgus pasākumus un ciena pasaulē pieņemtas uzvedības un kultūras normas ikdienā un svētkos.

Etiķetes jautājumiem veltītie CD, kurus ierunājuši aktrise Ninuce Leimane un aktieris Aris Rozentāls būs labs palīgs arī vidusskolēniem, ieejot lielajā dzīvē. Nereti tieši mūsu manieres ir tās, kuras par mums atstāj pirmo un neizdzēšamo iespaidu. Atjaunojot zināšanas etiķetes un labu manieru jautājumos, būs vērts noklausīties ikvienam vaļas brīdī, braucot mašīnā vai pošoties oficiāliem godiem.

Jaunās klausāmgrāmatas pieejamas grāmatu veikalos un mūzikas ierakstu veikalā UPE Vaļņu ielā 26. Viena CD vidējā cena – ap sešiem latiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!