::recepte::
Sieru sarīvē un liek katliņā ar uzsildītu pienu - uz mazas uguns.
Karsējot nemitīgi maisa, līdz izveidojas viendabīga masa. Atdzesē.
Miltus sajauc ar cepamo pulveri, pielej alu un maisot izveido viendabīgu mīklu.
Sajauc ar pagatavoto siera masu. Pakāpeniski pievieno olas, līdz izveidojas bieza pankūku mīkla.
Ļauj 40 minūtes pastāvēt, tad ar karoti, veidojot gliemežus ~ 7 cm diametrā, liek taukvāres katlā ar uzkarsētu eļļu.
Cep no abām pusēm zeltaini brūnus. Pasniedz karstus.
Sastāvdaļas
Sagatavošana
Sieru sarīvē un liek katliņā ar uzsildītu pienu - uz mazas uguns.
Karsējot nemitīgi maisa, līdz izveidojas viendabīga masa. Atdzesē.
Miltus sajauc ar cepamo pulveri, pielej alu un maisot izveido viendabīgu mīklu.
Sajauc ar pagatavoto siera masu. Pakāpeniski pievieno olas, līdz izveidojas bieza pankūku mīkla.
Ļauj 40 minūtes pastāvēt, tad ar karoti, veidojot gliemežus ~ 7 cm diametrā, liek taukvāres katlā ar uzkarsētu eļļu.
Cep no abām pusēm zeltaini brūnus. Pasniedz karstus.
Iesūtīja: Vineta Auziņa