Foto: Shutterstock
Sātīgai maltītei ikdienā vai svētkos – kartupeļu, maltās gaļas un kausētā siera sacepums.

::recepte::

Novāra ar mizu kartupeļus, nomizo.Uz pannas sacep malto gaļu ar sīpolu, tomātu, sāli, pipariem.

Liek karstumizturīgajā traukā kārtu šķēlītēs sagrieztu kartupeļu, kurus apsmērē ar kausēto sieru, vēl drusku kartupeļus, sacepto malto gaļu, vēlreiz kartupeļus (ne pārāk biezās kārtās).

Virsū uzkaisa nedaudz rīvēta siera, saldo krējumu. Liek krāsnī iekšā uz 10–15 minūtēm, līdz siers izkūst un ir zeltains.

::!recepte::

Padoms: kausēto sieru var arī nelikt. Bet vārīto kartupeļu vietā var likt kartupeļu biezputru.

Iesūtīja: Beka

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!