Фото: Privātais arhīvs
Ilvai Bankai-Okorie kopā ar vīru Keleči Kenediju Okorie (Kelechi Kennedy Okorie) pieder skaistumkopšanas saloni "Hairriga", kas darbojas vairākos Rīgas tirdzniecības centros. Pēc izglītības Ilva ir ārste un divas dienas nedēļā strādā arī Latvijas Onkoloģijas centrā par onkoloģi ķīmijterapeiti.

Viņa stāsta, ka bērnībā aizrāvis seriāls "Čikāgas cerība". Kad bija jāizvēlas studiju virziens, atmiņā atausis sapnis par ārstniecības jomu. Savukārt, studējot medicīnu un dzīvojot pie vecākiem, ļoti gribējās pelnīt savu naudu, tāpēc paralēli tika apgūta manikīres profesija, kas tālāk izvērtās savā uzņēmējdarbībā.

Šobrīd Rīgā atvērti četri "Hairriga" skaistumkopšanas saloni, no kuriem trīs piedāvā pakalpojumus bez iepriekšēja pieraksta, savukārt pirmajā atvērtajā salonā tirdzniecības centrā "Olimpia" pakalpojumi pieejami pēc iepriekšēja pieraksta jau kopš 2005. gada.

Brīvajā laikā Ilvai patīk ceļot kopā ar ģimeni vai draugiem, un viens no viņas sapņiem ir doties ekspedīcijā uz Antarktīdu. 

Ik svētdienu lasītājus iepazīstinām ar uzņēmējdarbībā aktīviem cilvēkiem. Citas "Personība biznesā" sarunas atradīsiet šeit.

Pastāstiet svarīgāko par sevi kā personību Latvijas biznesa vidē. 

Esmu inovatīvu frizieru salonu tirdzniecības centros īpašniece – bez pieraksta salonos ikkatrs var tikt pie friziera pakalpojuma bez iepriekšēja pieraksta un plānošanas.

Veidojam godīgu biznesa vidi Latvijas skaistumkopšanas nozarē, kur frizieri nav pašnodarbinātas personas, bet pilntiesīgi uzņēmuma darbinieki ar visām sociālajām garantijām, apmaksātiem atvaļinājumiem un prēmijām.  

Чтобы продолжить чтение, оформите абонемент.

Пожалуйста, подождите!

Мы подбираем для вас наиболее подходящее предложение подписки...

Loading...

Предложение о подписке не отображается? Пожалуйста, отключите блокировщик рекламы или перезагрузите страницу.
В случае вопросов пишите на konts@delfi.lv

Любуйтесь латвийской природой и следите за культурными событиями в нашем Instagram YouTube !