Foto: Publicitātes attēli

Tiks sākta "Maxima XX" veikala būvniecība Jūrmalā, Dārzkopības ielā 19, tādējādi radot ap 50 jaunām darba vietām.

Būvniecības laikā paredzēts veikt arī ievērojamus infrastruktūras uzlabojumus, paplašinot Pērkona un Dārzkopības ielu krustojumu, kā arī izveidot labiekārtotu atpūtas laukumu veikala teritorijā. Veikalā būs arī citi tirgotāji un pakalpojumu sniedzēji.

Veikala durvis pircējiem plānots vērt šī gada nogalē.

Jaunā "Maxima XX" veikala kopējā platība būs 3071 m2, no kuras 1700 m2 būs tirdzniecības zāle.

"Viena no "Maxima Latvija" prioritātēm ir tirdzniecības tīkla uzlabošana un paplašināšana," norāda "Maxima Latvija" nekustamā īpašuma attīstības un celtniecības departamenta direktors Viktors Novikovs.

Viņš sola, ka īpaša uzmanība pievērsta veikala arhitektūrai: "Tā apdarē tiks izmantoti dabīgi krāsu toņi, kas saskan ar apkārtējo vidi un nodrošina būves harmonisku iekļaušanos pilsētvidē."

Līdz ar veikala būvniecību plānots arī apzaļumot teritoriju ar Jūrmalas pilsētvidei un klimatiskajiem apstākļiem atbilstošiem augiem un iestādīt jaunus kokus gar veikala teritoriju. Papildu tam tiks veidota labiekārtota teritorija ar soliem un veloturētājiem blakus veikala teritorijai velomaršrutā Rīga-Jūrmala.

Būvdarbus veiks SIA "Aimasa", būvdarbu uzraugs SIA "Baltic Construction Consultancy, būvprojekta autors un autoruzraugs – SIA "Vincents".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!