Foto: Privātais arhīvs

Terēzes Beļkovas pirmā darbavieta skaistumkopšanas nozarē savulaik bija uzņēmums "Kolonna". Pirms piecpadsmit gadiem, apvienojoties domubiedriem ar kopēju vīziju, tika izveidots Latvijas kosmētikas zīmols "GMT Beauty", kura produkcija nu jau tiek eksportēta uz vairāk nekā desmit valstīm pasaulē.

SIA GMT Latvijā ražo gan profesionālo kosmētiku, gan kosmētiku ikdienas lietošanai.

Terēze Beļkova ir uzņēmuma vadītāja un līdzīpašniece, kā arī turpina darbu kosmētiķes profesijā "GMT Beauty" salonā. "Ja nestrādātu profesijā un nepielietotu produktus praksē, tad nebūtu iespējams kvalitatīvi mācīt citus produktu lietošanā," viņa uzsver.

"Ikvienam no mums ir iespēja veidot tādu Latviju, kādu to vēlamies redzēt un atstāt mantojumā saviem pēctečiem," uzņēmēja mudina sarunā ar "Delfi Bizness".

Ik svētdienu lasītājus iepazīstinām ar uzņēmējdarbībā aktīviem cilvēkiem. Citas "Personība biznesā" sarunas atradīsiet šeit.

Pastāstiet svarīgāko par sevi kā personību Latvijas biznesa vidē.

Es esmu viena no pirmajām kosmētiķēm Latvijā, kas izveidojusi profesionālās kosmētikas zīmolu. Produkcija šobrīd tiek eksportēta uz vairāk nekā desmit valstīm visā pasaulē. Esmu izveidojusi zīmolu ar ambīciju.

Esmu sieviete, kas spēj apvienot darbu specialitātē ar strauji augoša uzņēmuma vadību. Mani aizrauj un sniedz gandarījumu ikdienas darbs, turklāt tas ir pāraudzis veiksmīgā biznesā, kas man liek nemitīgi pilnveidoties un attīstīties. Tā ir bauda, prieks un radošā enerģija.

Kādas ir pašreizējās aktualitātes uzņēmumā un nozarē, kurā darbojaties?

Darbojos skaistumkopšanā, kas šobrīd piedzīvo globālu paradigmu maiņu no uzticēšanās profesionāliem skaistumkopšanas speciālistiem uz tieksmi pašam uz savu galvu izdomāt labākos risinājumus.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!