Foto: Publicitātes foto
Investējot vairāk nekā 370 tūkstošus eiro, biroju kompleksā "Skanstes City" izveidotas mūsdienīgas kopstrādes telpas "Spark Coworking", ziņo šī darījumu centra pārvaldnieks.

Tajā tiek piedāvāti gan privāti biroji, gan atsevišķi darba galdi, sapulču telpas un privātās telpas telefonsarunām. "Spark Coworking" kopējā platība ir vairāk nekā 500 kvadrātmetri un tas vienlaikus varēs uzņemt līdz 90 personām. Interjera dizains tapis sadarbībā ar interjera studiju "Lolot design".

"Investējot vairāk nekā 370 tūkstošus eiro, esam papildinājuši mūsu biroju kvartālu ar kopstrādes telpām, ko varēs izmantot nomnieki, dažādojot savu darbinieku ikdienu, kā arī visi citi interesanti," stāsta "Skanstes City" valdes loceklis Andris Kozlovskis.

Viņš arī atzīmē, ka līdz šim kvartālā "Mazo biroju" risinājums bija iecienīts – tas piedāvā kabinetus ar 1-4 darba vietām. Savukārt "Spark Coworking" paplašinās iespējas gan mazajiem uzņēmumiem, gan tiem, kas ikdienā novērtē elastību, iedvesmojošu darba vidi un komunikāciju ar dažādu nozaru profesionāļiem.

"Šobrīd biroju kvartālā attīstība notiek vairākos virzienos – turpinās divu ēku Skanstes 54 un 54A renovācija, sadarbībā ar arhitektu biroju "ĒTER" ir izstrādāta "Aktivitāšu laukuma" koncepcija un sākta būvniecība, kas paredz videi draudzīgu zaļās teritorijas un aktivitāšu zonu izveidi, kā arī Laktas ielas 16 stāvlaukuma paplašināšanu, izbūvējot papildus 350 stāvvietas," aktualitātes uzskaita Kozlovskis.
"Skanstes City" ir lielākais biroju kvartāls Skanstē. Šobrīd tā ir darba vieta vairāk nekā četriem tūkstošiem cilvēku. Tajā telpas tiek piedāvātas uzņēmumiem no vienas darba vietas līdz 4500 m2.

"Skanstes City" pārvaldītājs "SG Capital Partners AIFP" ("SG Capital") ir viens no lielākajiem uz ilgtspēju vērstais nekustamā īpašuma alternatīvo ieguldījumu fondu pārvaldniekiem Latvijā ar 180 miljoniem eiro bruto aktīvu pārvaldībā; Tā klientu lokā ir institucionālie investori (pensiju fondi, finanšu iestādes) reģionā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!