Foto: Vita Brice,LETA,Mārcis Baltskars,Uldis Siliņš
Pagājušajā nedēļā skatītāji sagaidīja trīs jaunas pirmizrādes – Dailes teātra Mazajā zālē publiku ar monoizrāde pārsteidza Ilze Ķuzule-Skrastiņa, bet Lielajā zāle smīdināšanas maratonu uzsāka komēdija "Pīters Pens saiet sviestā". Arī Daugavpils teātris savu repertuāru papildinājis ar komēdiju – pagājušajā nedēļā pie skatītājiem nonāca izrāde "Sniega gūstā". Aizvadītajā nedēļā simboliski tika atzīmēta vērienīgās tautas akcijas "Gaismas ceļš" jeb Grāmatu draugu ķēdes desmitgade, savukārt grupa "Pērkons" nospēlēja jaudīgu un aizkustinošu koncertu – veltījumu savam kolēģim un grupas dalībniekam Uģim Muzikantam, kurš mūžībā devās pagājušās nedēļas sākumā. Par šiem un citiem kultūras notikumiem – astoņās fotogalerijās.

Ilze Ķuzule-Skrastiņa pārsteidz monoizrādē "Visas viņas"

Pagājušajā nedēļā Dailes teātra Mazajā zālē pirmizrādi piedzīvoja aktrises Ilze Ķuzules-Skrastiņas monoizrāde – meistardarbs "Visas viņas". Aktrise trīs dažādos monologos izstāsta trīs dažādu sieviešu stāstus, mirklī spējot būt gan dusmīga pusaudze, gan dzīvi pieredzējusi večiņa, gan vēl daudzi citi tēli un dvēseles stāvokļi.

"Šīs nav ideju drāmas, traģēdijas vai tieši pretēji – komēdijas. Cik lielas ir mazo cilvēku dzīves, cik daudz ir šīs dzīves un tas, ko mēs par tām nezinām. Katrs no mums ir šī lielā, lielā dzīve – katram mums tā ir lielākā un svarīgākā," tā par iestudējumu saka pati Ilze Ķuzule-Skrastiņa. Izrādes režisore – Inese Mičule.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!