Foto: Vida Press
Itāļu modes dizainere Donatella Versače (attēlā), kura savulaik atzīta par trešās neglītākās sejas īpašnieci pasaulē, kārtējo reizi nonākusi bulvārpreses uzmanības lokā. Šoreiz viņa tiek kritizēta par pārlieku kārnu augumu.

Aizvadītās nedēļas nogalē norisinājās ASV Kinoakadēmijas balvu pasniegšanas ceremonija, un Holivudā šis notikums tika atzīmēts ar vairākām krāšņām ballītēm, no kurām par vienu no apmeklētākajiem kļuva Vanity Fair burziņš.

Ballīē ieradās arī Donatella, kura šim notikumam bija izraudzījusies ļoti pieguļošu vakarkleitu bez lencītēm, taču šoreiz dizaineres izvēle publiskajā telpā saņēmusi visai asu kritiku.

Versače regulāri tiek nopelta par pārlieku lielo aizraušanos ar plastiskajām operācijām, taču tagad sabiedrība pievērsusies viņas ķermeņa formu apspriešanai, un vērīgākie pamanījuši, ka pēdējā laikā Donatella ļoti notievējusi.

Donatellai šobrīd ir 58 gadi, un nevar noliegt, ka cienījamais vecums uz viņas ķermeni atstājis savas pēdas, taču arī svara zudums nav palicis bez sekām - Versačes roku āda kļuvusi ļoti nokarena, un no viņas kārnajām miesām izspiežas kauli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!