Foto: Privātais arhīvs
Mareks Odumiņš, kuru Latvijā zina kā "mākslinieku ar otiņu mutē" kļuvis par precētu vīru, šonedēļ ziņo dzīvesstila žurnāls "Kas Jauns".

28. augustā baznīcā salaulājies gleznotājs Mareks Odumiņš. Viņa izredzētā ir Ineta Kaira, ar kuru puisis draudzējies jau ilgāku laiku.

Mākslinieks ar savu nākamo kundzi iepazinies kādā baznīcas rīkotā bērnu pasākumā, kur viņš aicināts, lai pastāstītu par sevi un viņa īpašo prasmi – ļoti talantīgu gleznošanu, otiņu turot mutē. Tāpat viņš iepriekš žurnālam "Kas Jauns" stāstījis, ka ļoti ilgojies pēc mīlestības, jo kādreiz viņam šķitis, ka tas ir bezcerīgi un būs jādzīvo bez attiecībām. Mareks lūdzis Dievu, lai viņa dzīvē ienāk mīļotā sieviete, un tā arī noticis.

Pēc apmēram gadu ilgušas draudzības Odumiņš šopavasar savu meiteni bildinājis, un nu Mareks un Ineta ir precēts pāris.

Optimistiskā puiša dzīve mainījās 2012. gada jūlijā, kad viņš, ar draugiem lustējoties kādā ballītē, meties ezerā peldēties. Puisis lauza sprandu, un kopš tā laika ir paralizēts – Mareks pats spēj kustināt tikai sejas muskuļus. Viņa sirdslieta un talants ir gleznošana, ko viņš prasmīgi veic ar otiņu mutē. Mareka darbus var apskatīt šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!