Foto: Vida Press

Ikoniskā "Bārbijas" filma drīz sāks savu preses tūri, kas nozīmē, ka Raiens Goslings nākamajos mēnešos parādīsies uz daudziem sarkanajiem paklājiem. Viņa sieva Eva Mendesa ir paskaidrojusi, kāpēc viņa nepievienosies partnerim uz filmas "Bārbija" sarkanā paklāja pasākumiem, atklājot, ka ilggadējais pāris "tās lietas nedara kopā".

Nesen publicētajā "Instagram" ierakstā, kurā Mendesa dalījās ar fotogrāfijām no 2012. gada filmas "Ņujorkas ēnā" ("The Place Beyond the Pines") – pirmās filmas, ko viņa uzņēma kopā ar Goslingu, kāds fans komentāros vaicāja, kāpēc viņa nepublicē vairāk kadru ar savu vīru. Aktrise komentāros atklāja, ka viņai ir "ērti publicēt" tikai tos pāra attēlus, kas jau ir publiski pieejami.

"Es ļoti ceru, ka Bārbijai viss izdosies balvu sezonā, tikai, lai redzētu jūs kopā ar Raienu... Es zinu, ka esmu egoists un, iespējams, sapņotājs, bet es nekad nepārstāšu par to sapņot," kāds fans rakstīja.

"Cik foršs komentārs, paldies," aktrise rakstīja, atbildot uz fanu kontu, kurā tika izteikta vēlme, lai viņa un Goslings kopā parādās, reklamējot gaidāmo Bārbijas filmu. "Bet mēs tās lietas nedarām kopā."

Atsevišķā komentārā Mendesa norādīja, ka viņa ar Goslingu tikai vienu reizi bija kopā uz sarkanā paklāja, reklamējot 2012. gada filmu.

View this post on Instagram

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Aktrises komentārs izraisīja atzinību par viņas robežām, un daudzi atklāja, ka viņi respektē un ciena viņas lēmumu saglabāt savas attiecības privātas.

Tomēr kāds fans lūdza Mendesu sīkāk komentēt viņas komentāru par to, ka nejūtas "ērti", jautājot: "Vai drīkstu jautāt, kāpēc nejūtaties ērti, kopā darot tās lietas? Jūs esat tik skaists pāris!"

Mendesa paskaidroja, ka šādos gadījumos viņa nejūtas tā it kā atmaskotu savu un Goslinga tik ļoti privāto dzīvi. "Ar "nav ērti" es domāju mūsu ļoti privātās dzīves atklāšanu," viņa teica. "Es joprojām grasos uzņemt vēl vienu filmu ar viņu..."

Šī nav pirmā reize, kad Mendesa atklāti runā par savām robežām, kad runa ir par Goslingu un viņu divām meitām.

Pagājušā gada novembrī rakstījām – "Aktieri Raiens Goslings un Eva Mendesa izsenis dēvēti par Holivudas visnoslēpumaināko pārīti – savu privāto dzīvi viņi tur aiz deviņām atslēgām. Pāris ir kopā jau vairāk nekā desmit gadus, taču tikai tagad Mendesa netieši apstiprinājusi, ka ir oficiāli salaulāta ar Goslingu." Vairāk par to lasi šajā rakstā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!