Foto: LETA

Ar īpašu centību pazīstamais pašmāju mākslinieks Markus Riva jau sācis gatavoties "Eirovīzijas" nacionālās atlases konkursam "Supernova". Pagaidām skaņdarbs vēl ne tuvu nav gatavs, bet mūziķis jau paguvis izveidot saikni ar kosmosu, no kurienes tad arī jānāk potenciālajai uzvarētājdziesmai.

Šova "Slavenības bez fltra" ietvaros tā darbiniece Katrīne Vasiļevska satika Marku Rivu ukrainietes Lobodas koncertā Rīgā. Īsā sarunā dziedātājs atklāja, ka jau gatavojas "Eirovīzijai".

Riva pamatoti uzskatāms par Latvijas "Eirovīzijas" atlases veterānu, jo kopumā "Supernovā" piedalījies deviņas reizes, vienmēr paliekot viena soļa attālumā no iespējas pārstāvēt mūsu valsti starptautiskajā dziesmu konkursā.

"Saikne ar kosmosu jau ir. Es gaidu dziesmas ideju, es par to domāju. Protams, mans ego saka, ka ir jāiet un jāmēģina," netveramos soļus lieliskas dziesmas virzienā ieskicē Riva.

Šogad februārī Riva porālam "Delfi" gan pauda, ka vēl nav pārliecināts, vai startēs 2024. gada "Supernovā", taču padoties "Eirovīzijas" lietā gan nav gatavs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!