Foto: PantherMedia/Scanpix
Gribi tici, gribi netici, bet saskaņā ar astroloģiju zvaigžņu stāvoklis cilvēka dzimšanas brīdī atspoguļo arī to, kuri mājdzīvnieki viņam būtu vislabākie kompanjoni. Uzzini, kādi mājas mīluļi tavai horoskopa zīmei ir visvairāk piemēroti!

Savukārt pēc tā, kādu mājas mīluli cilvēks ir izvēlējies, ļoti bieži esot iespējams izsecināt, kādai horoskopa zīmei viņš pieder. Kā apgalvots portālā "Tarot.com", skaista sieviete, kura pastaigājas ar ļoti koptu pūdeli, gandrīz noteikti ir piederīga Svaru zīmei. Savukārt jāšanas čempions – visticamāk, ir Strēlnieks.

Horoskopu autore ir Simona Butlere (Simone Butler), astroloģe ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi, kura dzīvo Eskandido pilsētā Amerikas Savienoto Valstu Kalifornijas štatā.

Auns

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Auni vienmēr ir kustībā, tādēļ šīs zīmes pārstāvjiem ir nepieciešams dzīvīgs mājdzīvnieks, kas turētu līdzi – tas varētu būt, piemēram, Džeka Rasela terjers. Ja redzi braucam sev pretī velosipēdistu ar kakadū uz pleca, tas noteikti ir Auna zīmes pārstāvis. Dzīvnieks, kam nav pretenziju pret ilgstošu laika pavadīšanu vienatnē, piemēram, kāmītis, arī varētu būt laba izvēle Aunam, kurš mājās sēž visai maz. Un, kā būtu ar veselu bariņu kaķu, suņu vai trušu, kas paši cits citu izklaidē un liek tev smieties?

Vērsis

Vērsis (20. aprīlis – 20. maijs)

Jutekliskajam Vērsim piemērots mājdzīvnieks, kuru patīkami glāstīt, piemēram, krievu zilais kaķis vai skotu nokareno ausu kaķis ar savu maigo "plīša" kažociņu. Glumi rāpuļi noteikti nav domāti Vērša zīmē dzimušajiem. Izņēmums gan ir bruņurupucis – šis lēnīgās un rāmās dabas kustonis noteikti var iekarot Vērša sirdi. Tādas mūžam "uzvilktas" suņu šķirnes kā dalmācietis Vērsi padara nervozu. Vērša zīmē dzimušos visbiežāk var atrast tuvējā parkā, mētājot kociņu labestīgajam zeltainajam retrīveram vai bīglam. Tāpat Vērsi noteikti savaldzinās trusis ar zīdainu kažociņu.

Dvīņi

Dvīņi (21. maijs – 20. jūnijs)

Jebkurš papagailis, piemēram, korella, ir labs kompanjons Dvīņiem, jo lieliski sader ar šajā zīmē dzimušo gaisīgo un brīvību mīlošo dabu. Vēl viens pluss – pļāpīgie Dvīņi būs sajūsmā, ja mājas mīlulis varēs kaut ko atbildēt. Tāpat tev ir piemērots gudrs suns, piemēram, vācu aitu suns. Jauna sieviete lidmašīnā ar čivavu rokassomiņā – tā parasti izrādās Dvīņu zīmes pārstāve. Pelīte vai pat mērkaķītis ar savām komiskām grimasēm tev būs nebeidzams prieka avots.

Vēzis

Vēzis (21. jūnijs – 22. jūlijs)

Vēža simbols noteikti ir kamoliņā saritinājies kaķis. Mājas mīlošs, maigs pēc dabas un kārs uz ēdiena baudīšanu – gluži kā tu! Svītrains kaķis tev būs vispiemērotākais mājdzīvnieks. Ļauj savai kaķenei laist pasaulē mazuļus – jūs abi būsiet septītajās debesīs! Vēzi visbiežāk var ieraudzīt, pa kluso zem galda dodot četrkājainajam draugam kumosiņus no sava šķīvja. Jebkura nelaimē nokļuvusi radībiņa – pamests putnēns vai klaiņojošs suns – ātri vien atradīs patvērumu tavās mājās.

Lauva

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Lauva ir karaliskas dabas cilvēks. Lai kādas sugas dzīvnieku tu izvēlētos, tam jābūt pietiekami krāšņam vai eksotiskam, lai saderētu ar tavu karaļa/karalienes iekšējo būtību. Apdomā iespēju iegādāties bullmastifu, garspalvainu bruņurupuča krāsojuma (melns ar rudu) kaķi vai iguānu! Lauva ar neaprakstāmu lepnumu izrādīs citiem savu tīrasiņu arābu zirgu. Lauvai ir būtiski, lai viņa dzīvniekam piemistu elegance. Otrs atslēgvārds ir rotaļīgums, jo Lauva dziļi sirdī līdz mūža galam ir bērns, un arī dzīvnieku viņam vajag tādu.

Jaunava

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Suņi, kas nelāgi ož, vai kaķi, pēc kuriem visā mājā paliek spalvas – tie nebūs ilgstoši jaunavas sabiedrotie, tāpat kā jebkurš cits dzīvnieks, kas slikti uzvedas. Tu noteikti uzstāsi, ka kucēns ir obligāti jāved uz suņu skolu, bet kaķis regulāri jākopj un jāved pie profesionāla grūmera. Un ikviens tev par to pateiks paldies. Mājā, kuras pagalmā rosās kazas vai vistas, visbiežāk pie grožiem ir praktiskā Jaunava, kura tur rūpi par veselīgu uzturu. Tu arī novērtēsi klusu kāmja vai truša kompāniju.

Svari

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Svariem ļoti svarīga ir estētika. Stilīgs vīrietis ar krēmkrāsas persieti, kas pieskaņots dīvāna krāsai, bez šaubām ir dzimis šajā zīmē. Ķirzakas, čūskas un sīki šuneļi atstāj tevi vienaldzīgu. Bet elegants afgāņu dzinējsuns tev derētu ļoti labi. Vēl tevi apburs eksotisko zivtiņu skaistums, un to rāmā peldēšana akvārijā lieliski nomierina tavus nervus. Svari dievina putnus, it īpaši zaļspārnīšus, bet to čiepstēšana var traucēt šīs zīmes pārstāvju vajadzībai pēc miera un harmonijas mājās. Risinājums ir putnu mītne ārpus mājas vai būra novietošana telpā, kur neuzturies bieži.

Skorpions

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Puika no skolas, kura guļamistabā bija terārijs ar boa žņaudzējčūsku? Tas, visticamāk, ir Skorpiona zīmes pārstāvis. Skorpions pēc dabas ir ļoti līdzīgs valdzinošajām un noslēpumainajām čūskām. Mājdzīvnieki, kurus ieskauj misticisma aura, piemēram, Abesīnijas kaķis vai pat pūce, tev ir ideāli piemēroti. Gluži tāpat tie, kuri saistās ar bīstamību, teiksim, pitbulterjers un dobermanis. Tu dievini dzīvniekus, kuri ir neatkarīgi, paši par sevi – gluži kā tu!

Strēlnieks

Foto: PantherMedia/Scanpix

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Tā kā šīs zīmes simbols ir kentaurs, nav nekāds brīnums, ka viens no tās pārstāvju mīļākajiem dzīvniekiem ir zirgs. Tā pusaudze, kura ir kā apsēsta ar jāšanu, visticamāk, ir dzimusi šajā zīmē. Brīvību mīlošais zirgs modina tevī kaislīgu meklētāja garu. Tāpat tu būsi sajūsmā par tādiem ārā uzturēties mīlošiem suņiem kā labradors vai haskijs. Ja tev ir kaķis, tas, visticamāk, bieži nes mājās un noliek tev pie kājām savas medību trofejas. Vēlme brīvi ceļot, baudīt pasauli un nebūt piesaistītam kādai vietai, var likt tev izvairīties no kļūšanas par mājdzīvnieka saimnieku, kamēr būsi gatavs kaut kur apmesties uz palikšanu.

Mežāzis

Foto: PantherMedia/Scanpix

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Tev ir svarīgs savs statuss sabiedrībā, tādēļ baltais, pūkainais suns tev blakus, visticamāk, ir ar labiem ciltsrakstiem. Ja ar kaimiņu apbrīnas pilniem skatieniem tev nepatiek, vari izrādīt savu mīluli izstādēs un, iespējams, iegūsi kādu balvu. Kazai patīk kāpt kalnos, tāpēc tev ļoti labi piemērotas tādas veiklu kāju suņu šķirnes kā, piemēram, kollijs. Kā suns, tā kaķis pamodinās tevī snaudošo vēlmi par kādu rūpēties un ļaus sajust māju komfortu – tas ir liels pluss zīmei, kuras pārstāvjiem ir tendence strādāt pārāk daudz.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Ūdensvīra zīmes pārstāvjiem nereti ir vajadzīgs kāds laiciņš, lai nobriestu domai par mājdzīvnieka iegādi. Iespējams, tu to saskati kā traucēkli savai brīvībai. Sāc ar tādiem neatkarīgiem mājas mīluļiem kā ķirzaka vai bruņurupucis, un laika gaitā tiksi līdz kaķim, kas pārsvarā dzīvo ārā. Tomēr daži no šajā zīmē dzimušajiem dzīvniekus mīl vairāk nekā cilvēkus – aizrautīgs suņu audzētājs, visticamāk, būs šīs zīmes pārstāvis. Kļūt par saimnieku mainīgam sastāvam tādu neparastu un brīnišķīgu dzīvnieku kā seski un lamas – tādu tu redzi īstu jautrību. Arī putni ļauj tavam garam lidot.

Zivis

Foto: Shutterstock

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Pilns akvārijs ar neoniem un eņģeļzivīm – tas ir pilnīgi dabiski tādas horoskopa zīmes pārstāvjiem kā Zivis. Līdzjūtīgo Zivju sirds bieži kļūst pavisam "mīksta" saskarē ar slimiem, veciem vai nepienācīgi aprūpētiem dzīvniekiem. Kaimiņš, kurš paņēma pie sevis izkāmējušu, 11 gadus vecu kaķi, noteikti pēc horoskopa zīmes ir Zivis. Kā bērns tu glābi putnus ar salauztiem spārniem un vāverēnus, kas nokrituši no koka. Tu palīdzēji atveseļoties un sakopi šos dzīvniekus tā, ka viņus teju varēja pazīt – un viņi visi tev bija pateicīgi par dāvāto iespēju dzīvot!

Izmantota informācija no portāla "Tarot.com".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!