Foto: Shutterstock
Franču karbonādes cepeškrāsnī jeb gaļas, sīpolu, tomātu un siera kārtojums gardai maltītei bez lielas piepūles.

::recepte::

Cepamā traukā liek saklapētu karbonādi, pārkaisa ar sāli un pipariem. Virsū liek sīpolu riņķīšus, paprikas kubiņus, tad tomātu ripas un rīvēta siera kārtu.

Visu pārslaka ar majonēzi un liek līdz 190 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī uz 30-35 minūtēm.

75Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 kgcūkgaļas karbonāde2 sīpoli1 paprika225 gsiers1 paciņa majonēzes5 tomāti sāls malti melnie pipari

Sagatavošana

1

Cepamā traukā liek saklapētu karbonādi, pārkaisa ar sāli un pipariem. Virsū liek sīpolu riņķīšus, paprikas kubiņus, tad tomātu ripas un rīvēta siera kārtu.

2

Visu pārslaka ar majonēzi un liek līdz 190 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī uz 30-35 minūtēm.

Iesūtīja: Diančiks

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!