::recepte::
Ābolus ar visu mizu sagriež mazos gabaliņos, samaisa ar selerijām, valriekstiem un žāvētas vistas gaļas gabaliņiem.
Majonēzi sajauc ar citrona sulu, pieber sāli un iecilā ābolu maisījumā.
Īpašai garšai pievieno dažas uz pusēm sagrieztas mazas, zaļas vīnodziņas.
10Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
2 āboli350 gžāvēta vista2 seleriju kāti25 gsasmalcināti valrieksti2 ĒKcitronu sula mazas vīnogas bez kauliņiem majonēze pēc garšassāls
Sagatavošana
1
Ābolus ar visu mizu sagriež mazos gabaliņos, samaisa ar selerijām, valriekstiem un žāvētas vistas gaļas gabaliņiem.
2
Majonēzi sajauc ar citrona sulu, pieber sāli un iecilā ābolu maisījumā.
3
Īpašai garšai pievieno dažas uz pusēm sagrieztas mazas, zaļas vīnodziņas.
Iesūtīja: krists
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit