Foto: Shutterstock
Valdorfa salāti - īpaši gardi un vienkārši pagatavojami.

::recepte::

Ābolus ar visu mizu sagriež mazos gabaliņos, samaisa ar selerijām, valriekstiem un žāvētas vistas gaļas gabaliņiem.

Majonēzi sajauc ar citrona sulu, pieber sāli un iecilā ābolu maisījumā.

Īpašai garšai pievieno dažas uz pusēm sagrieztas mazas, zaļas vīnodziņas.

10Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

2 āboli350 gžāvēta vista2 seleriju kāti25 gsasmalcināti valrieksti2 ĒKcitronu sula mazas vīnogas bez kauliņiem majonēze pēc garšassāls

Sagatavošana

1

Ābolus ar visu mizu sagriež mazos gabaliņos, samaisa ar selerijām, valriekstiem un žāvētas vistas gaļas gabaliņiem.

2

Majonēzi sajauc ar citrona sulu, pieber sāli un iecilā ābolu maisījumā.

3

Īpašai garšai pievieno dažas uz pusēm sagrieztas mazas, zaļas vīnodziņas.

Iesūtīja: krists

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!