Foto: Shutterstock

Ikvienam no mums piemīt savi trūkumi, un partnerattiecībās mūsu spējai ar tiem sadzīvot ir vitāli būtiska loma. Tiesa, ne visas partnera īpašības ir jāpieņem, ja tiecies pēc laimīgas kopdzīves ar savu mīļoto. Atsevišķi trūkumi un vājības, kā arī rakstura iezīmes var būt brīdinājuma signāli, kas liecina par nebūt ne laimīgas nākotnes iespējamību ar konkrēto cilvēku. Turpinājumā piedāvājam Womanitely.com apkopotās pazīmes, kas var liecināt – iespējams, vīrietis, ar kuru plāno kopīgu dzīvi, tev nepavisam nav piemērots.

Viņš nespēj pieņemt tavu pagātni

Ja vīrietis liek tev justies vainīgai par pagātnē piedzīvoto vai pat agrākajām attiecībām, rūpīgi izvērtē, vai vēlies ar šo sajūtu sadzīvot visu atlikušo dzīvi. Visticamāk – nē. Pagātnei un arī tajā pieļautajām kļūdām noteikti nevajadzētu būt problēmjautājumam šodienas attiecībās.

Saderības trūkums guļamistabā

Lai arī cik galants, mīlošs un gādīgs ir vīrietis, nozīmīga loma attiecību harmonijas nodrošināšanā ir arī seksuālajai saderībai. Ja guļamistabā šīs saskaņas nav, turklāt vīrietis krietni lielāku entuziasmu izrāda par savu vēlmju un vajadzību apmierināšanu, vari būt droša, ka konkrētās attiecības noteikti nesniegs cerēto laimi un piepildījumu.

Viņu sanikno tava emocionalitāte

Protams, ir gluži dabiski, ka nevienu vīrieti nesajūsmina mīļotās asaras. Tomēr niknuma uzplūdi, redzot sievietes pārdzīvojumus, uz tiem reaģējot ar dusmu lēkmi, noteikti neraksturo mīlošu un gādīgu partneri. Nespēja izpaust savas emocijas laika gaitā var kļūt pārlieku nomācoša, rezultējoties pat depresijā, brīdina psihologi.

Viņš ir vulgārs un neskopojas rupjībām

Valda uzskats, ka vulgaritātes izrādīšana un rupjību lietošana ir nepieņemama, mums atrodoties plašākā sabiedrībā, taču nedrīkst aizmirst, ka tāpat šāda rīcība ir vērtējama arī, esot divvientulībā ar partneri. Ja tavs vīrietis sevi spēj kontrolēt ārpus mājām, tad arī, esot vien kopā ar tevi, viņam šo prasmi nebūt nevajadzētu aizmirst. Ja situācija ir pretēja un partnera lamās, kas, iespējams, pat ir adresētas tev, klausīties nākas regulāri, visticamāk, kopdzīve ar konkrēto vīrieti agrāk vai vēlāk kļūs neiespējama. Mēs taču esam pelnījušas ko labāku, vai ne?

Viņš tevi nemitīgi nosoda

Mēs katra zinām, cik būtiska loma laimīgā ikdienā ir sevis mīlēšanai, lološanai un cienīšanai, taču to, jāatzīst, ir samērā grūti paveikt, ja nemitīgi sastopamies ar nosodījumu un kritiku. Turklāt, ja šādi mums liek justies mīļotais cilvēks, emocijas ir krietni vien nepatīkamākas. Ja tev ik dienas ir jāattaisnojas par savu rīcību, lēmumiem, izvēlēm, pieļautajām kļūdām un vēlmēm, laimīgai justies nebūs iespējams. Atceries, ka esi gudra, veiksmīga un visādi citādi lieliska, neļaujot šo sajūtu sev laupīt nevienam vīrietim!

Viņam ir citas prioritātes

Jebkurās partnerattiecībās mīļotā cilvēka laime un labsajūta ir viena no mūsu būtiskākajām prioritātēm. Protams, tas nebūt nenozīmē atteikšanos no pašu mērķiem, vēlmēm un vajadzībām, taču, ja attiecībās netiek rasts līdzsvars starp abu to dalībnieku pasaulēm, laimīga līdzāspastāvēšana ir neiespējama.

Viņš neizrāda savas jūtas un emocijas

Tas, cik ekstraverti esam, protams, ir atkarīgs no katra personības, taču, lai cik noslēgts arī nebūtu vīrietis, savu emociju un jūtu izrādīšana mīlošās partnerattiecībās ir gluži dabiska. Ja nespēj sagaidīt partnera jūtu demonstrēšanu, iespējams, vīrietim patiesībā ir krietni citādākas jūtas pret tevi, nekā tev pret partneri…

Viņš melo

Ikvienās attiecībās ir sastopami tā dēvētie baltie meli, ko izmantojam, lai pasargātu sev tuvus cilvēkus no emocionāla diskomforta. Šai ziņā arī partnerattiecības starp vīrieti un sievieti nebūt nav izņēmums, taču, ja melots tiek par būtiskām lietām, turklāt vietā un nevietā, kā gan iespējams veidot savstarpējās uzticēšanās bagātas un lojālas attiecības?

Nevēlēšanās apspriest nākotni

Attiecībām nemitīgi ir jāattīstās, un šo progresu nodrošina to dalībnieku spēja runāt par sev būtiskiem jautājumiem, patiešām diskutējot un pieņemot vienam otra viedokli, kā arī ieklausoties dzirdētajā informācijā. Nozīmīga loma ikvienās attiecībās ir spējai runāt par nākotni, saviem mērķiem, plāniem un iecerēm, neaizmirstot apspriest arī jautājumus, kas skar abu to dalībnieku ikdienu. Ja par šīm lietām runā tikai tu, partnerim neizrādot nekādu ieinteresētību, diezin vai tevis uzburtās nākotnes ainas būs iespējams realizēt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!