Foto: Publicitātes foto
Šovasar tu vari atļauties būt nedaudz drosmīgāka, krāsaināka un košāka, kā iepriekš, jo apģērbu modē ienākusi dabas pasaule – orhidejas, hibisks un citi koši ziedi, palmas, ananāsi,eksotiskas lapas un vēl, un vēl.. Vārdu sakot, šī vasara ir īstais laiks, lai pielāgotos mātei dabai un uzplaukt kā krāšņam ziedam.

Milzīgi ziedi un koši toņi

Uzdruku raksti un apjoms piemērojams tam, kurā gada laikā esi. Piemēram, pavasarī apģērbu modē vairāk bija manāmi maza izmēra trausli ziediņi neuzkrītošās krāsās. Taču tagad, vasarā, toņiem un lielumam, šķiet, ir uzgriezta skaņa – tu vari lepoties ar milzīgiem eksotiskiem rakstiem drosmīgās, košās krāsās.

Piemēroti ikvienai

Kleitas, bikses un svārkus ar apdrukām var vilkt ikviena no mums un tās nav piemērotas tikai romantiskām jaunkundzēm vai laiskai atpūtai jūras krastā. Pat tad, ja visu dienu tev ir jāpavada birojā un jāizskatās konservatīvi, tu savu tēlu vari atsvaidzināt, piemēram, ar puķainu blūzi melnā, baltā, zilā vai kādā citā ne tik uzkrītošā krāsā.

Kombinē vienu printu ar otru, ģērbies tajā no galvas līdz kājām vai arī miksē ar citiem sev iemīļotiem apģērba gabaliem - vienkrāsainiem šortiem, biksēm vai jebko citu.

Ieskatam piedāvājam dažas apģērbu idejas, ko šovasar vēl vari paspēt iekļaut savā garderobē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!