Foto: Unsplash
Avokado maizīšu ēdāji, lates dzērāji, pašbilžu karaļi, kuri dzīvo pie mammas un netiek galā ar pieaugušo dzīvi. 1981. gads (līdz 1996.) ir mileniāļu paaudzes dzimšanas laiks, tātad cilvēki, kas tiek portretēti kā neizauguši bērni, ir pat 42 gadus veci.

Populāra ir komiksu stila mēme "Me vs. My Parents" ("Es pretstatā saviem vecākiem"), kur tiek salīdzināts mileniālis 29 gadu vecumā ar paša vecākiem, arī 29 gadu vecumā. Vecāki pirka mājas, dzemdēja bērnus, bet mileniāļi vēl tikai apsver domu iegādāties kaķi vai kādu augu.

Mūžīgā jaunība

Ja tiec uzskatīts par saviem gadiem jaunāku, tas esot jāuztver kā kompliments, glaims. Pie vainas esot nevis pieres rievu skaits, bet gan jauneklīgā enerģija – mugurā hūdijs, piegulošas vai modīgi platas bikses –, hobiji tie paši, kas 20 gados. Šķiet, mainījies nav it nekas. Patiešām, salīdzinot ar pašu vecākiem, mileniāļi noteikti izskatās un uzvedas citādi.

Skaidrojumu tam, kāpēc pat vizuāli mileniāļi nespēj "izaugt", meklē arī sociālā medija "TikTok" prāti, un atbildes interesē ap 19,4 miljoniem lietotāju. Dažas no hipotēzēm ir skaistuma injekciju sniegtās iespējas. Citi joko, ka viņiem "ir depresija, tāpēc viņi visu dienu atrodas telpās un saules gaisma ādu nepadara vecāku".

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!