Foto: Vida Press
Debešķīgi saulrieti un okeāna šalkoņa visas dienas garumā – šādi bonusi nāk līdzi iespaidīgajam miteklim Malibu, ASV, kas atrodas tieši pie pašas pludmales. Lai gan mājoklis varētu šķist visai primitīvs ar savu cementa un stikloto apdari, tas, kā abi šie materiāli mijas, ir apbrīnas vērts.

Pati ēka ir salīdzinoši jauna – tā celta 1990. gadā, vēsta "Vida Press". Viena no trīsstāvīgā mitekļa būtiskākajām iezīmēm – tajā ir saglabātas neapstrādāts cementa "karkass", bet biezu sienu vietā izvēlēti ļoti plaši logi. Tādā veidā skats uz okeānu izstiepjas 180 grādu leņķī. Bet interesantākā daļa ir trešā stāva balkoni – tie ir trijstūra formas ar stiklotām margām.

Foto: Vida Press

Greznais Malibu miteklis pieder kādai amerikāņu fitnesa zvaigznei un raidījumu vadītājai, bet slavenība nu nolēmusi no tā atbrīvoties. Ja vien uzkrāti lieki 9,75 miljoni ASV dolāru (ap 8,9 miljoniem eiro), šī sapņu māja okeāna krastā var būt jūsu.

Foto: Vida Press

Mājas kopējā platība sasniedz 293 kvadrātmetrus un tajā ir trīs guļamistabas un četras vannasistabas. Tā kā mājoklis ir atvērta tipa, galvenā viesistaba ir ļoti plaša. Mājā ir tādas ekstras kā baltā ozola kāpnes, salas tipa virtuve ar akmens virsmām un plaša darbistaba, lai varētu strādāt no mājām. Bet, ja ar to ir par maz, pie mājas ir stiklota terase ar izbūvētām ugunskura vietām un ērtiem zviļņiem, lai varētu baudīt saulrietus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!