Foto: Instagram
Līdz ar plānāku un niecīgāku apģērbu tērpšanu siltajā sezonā meklējam dažādus veidus, kā savu iedegušo ķermeni atrādīt ar lielāku šiku. Tiesa, viens no variantiem ir izrotāt to ar paliekošu vai ne tik noturīgu tetovējumu, tāpēc šoreiz neliels ieskats ādas rotājumu pasaulē.

Arvien lielāku popularitāti iemantojuši glītie un ne tik noturīgie zīmējumi, kas rotā visu ķermeni – hennas. Jāteic, ka tā ir īsta māksla. Citi tik ļoti aizraujas ar glītajiem zīmējumiem, ka rokas, kājas vai vienalga kura cita ķermeņa vieta, pārtop īstos mākslas darbos. Protams, šajā gadījumā iztēlei var ļaut nedaudz lielāku vaļu un eksperimentēt ar rakstiem, lieki neuztraucoties, ka tie ar laiku varētu apnikt, jo pēc kāda laika tie paši izgaisīs.

A photo posted by RO (@esbatt) on Jul 6, 2016 at 5:25am PDT

A photo posted by Hwang doh (@hwangdoh) on Jul 6, 2016 at 11:26pm PDT

A photo posted by Mairy_ sei (@augustza_bn) on Jul 6, 2016 at 11:21pm PDT

A photo posted by Hwang doh (@hwangdoh) on Jul 6, 2016 at 11:18pm PDT

A photo posted by Luna Skies (@msforeverlonely) on Jul 6, 2016 at 11:58pm PDT

Tomēr tās dāmas, kas ir pārliecinātas par savu izvēli teikt jāvārdu mūžīgiem rotājumiem, droši var doties uz tetovēšanas salonu. Protams, lai arī ar īpašam procedūrām teotvējumu var padarīt kā nebijušu, tas tiek uzskatīts par mūžīgu, tāpēc tā izveidē vajadzētu ielikt daudz lielāku domu, apsverot vairākas iespējas un to nozīmi.

A photo posted by 타투어 밤🌌 (@baam.kr) on Jul 5, 2016 at 11:57pm PDT

A photo posted by @doodle.popo on Jul 6, 2016 at 7:26am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!