Foto: FIVB

Kopš triumfa Tokijas olimpiskajās spēlēs, kad divi Latvijas pludmales volejbola pāri Mārtiņš Pļaviņš/Edgars Točs un Tīna Graudiņa/Anastasija Samoilova iekļuva pusfinālā, pagājuši nedaudz vairāk nekā divi gadi. Tīna ar Nastju joprojām ir ja ne topā, tad labāko vidū, bet vīriešu sacensībās mūsējo pasaules vadošo duetu vidū vairs nav. Un nebūs?

Viņš atceras, kā 2012. gadā Londonā sēdēja un ar Latvijas Olimpiskās komitejas viceprezidentu Žoržu Tikmeru runāja par nākotni. "Mārtiņš ar Jāni tikko bija dabūjuši trešo vietu. Tikmers prasīja, kā var palīdzēt. Jūrmalā ir Murjāņu Sporta ģimnāzijas (MSĢ) airētāju filiāle. Teicu: "Dodiet man internātā piecas gultas, es pats pabraukāšu pa Latviju, atradīšu piecus cilvēkus, paņemšu savu Mišu, un bez maksas varu strādāt ar šiem sešiem cilvēkiem. Dodiet viņiem nodarbību laikus "Brazīlijā" pie lidostas, un es parādīšu rezultātu." Viņš teica: "Ļoti labi! Pilnīgi piekrītu. Pateikšu LVF un MSĢ direktoram...""

"Skatījos, kā "Challenge" turnīrā Indijā spēlēja Latvijas labākās sieviešu un vīriešu komandas, un sapratu, ka vīriešu volejbols ir miris, bet sieviešu – stāv uz vietas. Es atdevu pludmales volejbolam 20 savas dzīves gadus, un man ir ļoti nepatīkami, ka fināls ir izvērties tik skumjš..."

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!