Foto: Shutterstock
Ir lieliski, ja par sevi jūties pārliecināta jebkurā laikā un vietā, kā arī proti izvēlēties apģērbu un aksesuārus, kas palīdz tev justies un izskatīties lieliski. Tomēr netrūkst arī sieviešu, kas dzīvo pārliecībā, ka ir neglītas vai ka viņām nepiestāv lērums apģērba gabalu, krāsu un rakstu, lai arī, ļoti iespējams, viņas vienkārši nav atradušus to apģērbu, kas ir piemērotākais viņu auguma aprisēm. Tāpēc ir būtiski saprast, kā izvēlēties un atrast to, kas palīdz izskatīties labi.

Tas, ka kleita lieliski izskatās kādai draudzenei vai modelei katalogā, bet nepiestāv tev, nenozīmē, ka esi neglīta vai ka tev nekas nepiestāv. Tā vietā, lai sevi šaustītu, meklē citu kleitu vai pamēģini uzvilkt stilīgu bikškostīmu. Tieši tik vienkārši! Lai to palīdzētu izdarīt, piedāvājam ieskatīties "Viņa" rakstu arhīvā par apģērbu izvēli un iegādi.

Ieskaties rakstos un uzzini, kāda mazā melnā vakarkleita ir piemērotākā tieši tev. Jo arī šis it kā klasiskais un vienkāršais apģērba gabals var būt ļoti dažāds. Neesi apmierināta ar savām auguma aprisēm un, skatoties spogulī, vienīgais, par ko spēj domāt, ir tavs vidukļa apkārtmērs, lai arī apzinies, ka ar lieko svaru tev problēmu nav un ar veselību viss ir kārtībā? Iespējams, vaina patiešām nav svarā, bet gan apģērbā.

Lasi un uzzini arī to, kā ģērbties, ja neesi tik gara kā lielākā daļa modeļu modes skatēs un žurnālos, kā veidot kapsulas garderobi, kā izcelt sievišķīgos apaļumus, ar kuriem vēlies palepoties, un citu noderīgu informāciju!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!