Foto: Publicitātes foto
Uz svētkiem rotājas ne tikai viesistabas eglītes un ielu laternu stabi, bet arī īpašumu fasādes un pat piemājas traktori! Šoreiz ielūkosimies, kā gada nogales svinību laikam savas mājvietas saposuši aktīvie Rugāju novada ļaudis.

Kā portālam "Tava Māja" pastāstīja Rugāju novada pašvaldības pārstāve Agrita Luža, konkurss "Skaistākais Ziemassvētku noformējums" tiek izsludināts jau ceturto gadu ar mērķi rosināt novada iedzīvotāju interesi par vizuālo tēlu Ziemassvētku un gadumijas laikā. Tāpat konkurss organizēts, lai veicinātu iedzīvotāju, nekustamo īpašumu īpašnieku (nomnieku) vai apsaimniekotāju, uzņēmēju un iestāžu aktīvu līdzdalību svētku noformējuma veidošanā.

"Šogad dalībnieku skaits konkursā ir salīdzinoši neliels – kopumā astoņi dalībnieki, taču ir bijuši gadi, kad esam vērtējuši arī vairāk nekustamo īpašumu. Cilvēki ir atsaucīgi, radoši, un katru gadu varam redzēt arvien jaunas idejas noformētajos objektos. Mēs priecājamies, ka gada tumšajā laikā iedzīvotāji izgaismo savas mājas, pagalmus un rada prieku ne tikai paši sev, bet arī līdzcilvēkiem, kā arī garāmbraucējiem," sacīja Luža.

Konkursa dalībnieki dāvanās parasti saņem dāvanu kartes, kā arī kādu gaismekli vai lampiņu virtenes. Lielākoties tiek piešķirta arī konkursa simpātiju balvu, kas šogad tiks noskaidrota balsojumā Rugāju novada feisbuka lapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!