Foto: LETA

TV šova Latvijas princese uzvarētāja Alise Piterniece (attēlā) no savām brīvā laika pavadīšanas vietām ir izslēgusi deju klubus - jaunietei nav ne vēlmes, ne laika, lai ietu uz klubiem, jo tāpat normāli atpūsties neesot iespējams.

"Man nepatīk ārzemnieku pieplūdums Rīgas klubos. Lielākā daļa atbrauc uz Latviju, lai meklētu viegli iegūstamas meitenes, un uzskata, ka tādas ir pilnīgi visas. Man nepatīk, ja mani nevērtē kā cilvēku, bet kā seksuālu objektu," sarunā ar izklaides portālu Mango stāsta "princese".

To, ka ārvalstu tūristi uz mūsu valsti nebrauc, lai apskatītu mūsu arhitektūru vai izzinātu vēsturi, bet tāpēc, ka šeit ir pieejamas lētas meitenes, Alise skaidro ar valstī esošās situācijas izmantošanu savu mērķu labā.

"Svarīgi ir otrā cilvēkā redzēt cilvēku, bet ir meitenes, kuras iet uz klubu ar mērķi iepazīties ar ārzemnieku, jo redz tikai naudu. To jau ikviens saprot, ka ceļojot līdzi ir brīvie līdzekļi, kurus atpūtas braucienos tūristi liek lietā. Ja meitenei nav svarīgas patiesas emocijas, tas šobrīd neliecina par pašām meitenēm, bet situāciju, kādā viņas atrodas un vēlmi ko mainīt," aizdomājas Alise.

"Klubā neesmu bijusi divus gadus. Atpūsties ar draugiem, padejot ir forši - tas ļauj atslābināties un labi pavadīt laiku. Tomēr šis fakts mainās brīdī, kad tev pastiprināti sāk izrādīt uzmanību," klubu dzīves pieredzē dalās Piterniece.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!