Foto: Reuters/Scanpix

41 gadu vecā aktrise un dziedātāja Dženifera Lopesa (attēlā), kura pagājušajās brīvdienās paziņoja par šķiršanos no sava vīra un bērnu tēva Marka Entonija, ieradusies Ukrainā, lai sniegtu nelielu koncertu kāda uzbeku naftas magnāta dēla kāzās.

Baumo, ka par pusstundu ilgo uzstāšanos Lopesa saņēmusi vienu miljonu dolāru.

Uzbeku biznesmenis Azams Aslanovs uz mīļotā dēla Amona kāzām naudu netaupīja - prominento publiku bez Lopesas šajā vakarā izklaidēja arī Nikolajs Baskovs, Ļera Kudrjavceva un Maksims Galkins, bet viesu vidū manīti daudzi Krievijas domes deputāti, kas saistīti ar naftas biznesu.

Lai sarīkotu patiesi vērienīgas kāzas, parkā Айвазовский, kas atrodas 15 kilometrus no Jaltas, Aslanovs tieši Melnās jūras krastā bija licis uzcelt pili, kuras celtniecību vadīja Krievijā un Ukrainā pazīstamais mākslinieks un scenogrāfs Boriss Krasnovs.

Kā vēsta Krievijas mediji, precīzi nav zināms, cik viesu ieradās uz kāzām, bet zināms, ka tās apkalpoja simts oficianti, nerunājot par pārējo personālu.

Kāzu svinību pirmā diena beidzās ar 15 minūšu ilgu salūtu, kas tika šauts no īpašas jūrā uzstādītas platformas, bet, lai ar jaunlaulātajiem un viesiem nekas slikts nenotiktu, virs teritorijas riņķoja astoņi militārie helikopteri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!