Foto: F64

Rīgas "Dinamo" vadība veic pārrunas ar Latvijas hokeja izlases jauno treneri Bobu Hārtliju par viņa iespējamo pievienošanos šim Kontinentālās Hokeja līgas klubam (KHL), liecina informācija kluba mājas lapā.

24. aprīlī notika AS "Dinamo Rīga" padomes priekšsēdētāja Jura Savicka tikšanās ar Bobu Hārtliju, kuras laikā tika apskatīti vairāki ar hokeju saistīti jautājumi. Sarunas laikā tika apspriestas HK "Rīgas Dinamo" un Boba Hārtlija sadarbības iespējas KHL 10. sezonā, piedāvājot Hārtlijam kļūt par "Dinamo" komandas galveno treneri. Piedāvājuma konkretizācija tikšot izstrādāta "tuvākajā laikā", vēsta Rīgas "Dinamo" preses dienests.

Tikšanās laikā Juris Savickis interesējās par Latvijas hokeja valstvienības gatavošanos gaidāmajam pasaules čempionātam, kā arī trenera viedoklis par Rīgas "Dinamo" hokejistu sniegumu aizvadītajās pārbaudes spēlēs un arī viņu gatavība un izredzes iekļūšanai valstvienības sastāvā.

Kā zināms, pagājušā gada nogalē Hārtlijs piekrita Latvijas Hokeja federācijas (LHF) piedāvājumam kļūt par Latvijas valstsvienības galveno treneri. Līgums ar Hārtliju noslēgts uz vienu gadu ar iespēju to pagarināt.

Kā zināms, 2016./2017. gada sezonā galvenā trenera pienākumus Rīgas "Dinamo" klubā pildīja Normunds Sējējs. Viņa vadībā komanda ierindojās pēdējā vietā KHL Rietumu konferencē un priekšpēdējā visā līgā.

56 gadus vecajam Hartlijam ir ievērojama pieredze trenera amatā. Viņš ir strādājis ar tādām NHL komandām kā Kolorado "Avalanche", Atlantas "Trashers" un Kalgari "Flames". 2001. gadā viņš kopā ar Kolorado "Avalanche" izcīnīja Stenlija kausu. Savukārt 2014./2015. gada sezonā, būdams Kalgari "Flames" galvenais treneris, saņēma Džeka Adamsa balvu kā NHL sezonas labākais treneris.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!