Viens no Ziemassvētku gardumiem Eiropā ir uz oglēm cepti ēdamie kastaņi. Iespējams, tas ir vienkāršākais un garšīgākais veids, kā pagatavot un ēst kastaņus. 22.decembra raidījumā "Kas var būt labāks par šo?" Mārtiņš Rītiņš parādīs, kā pareizi jācep ēdamie kastaņi, kā arī nodemonstrēs, ko vēl var iesākt ar ceptiem kastaņiem, un pagatavos cūkgaļas un kastaņu terīni.
'Kas var būt labāks par šo?' [22.12.2012.]
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit