Foto: F64
Dziedātāja Liene Šomase (attēlā), kura vasaras sākumā gaida pasaulē ierodamies savu pirmdzimto, beidzot sākusi kopdzīvi ar savu draugu un gaidāmā mazuļa tēvu Mārtiņu Samuli.

Lai gan vēl janvāra beigās dziedātāja pašmāju medijiem skaidroja, ka gaidāmā bērna dēļ precēties viņa negrasās un nevēlas "standarta ģimeni", tuvojoties bērniņa dzimšanas brīdim, Šomase tomēr izlēmusi sākt kopdzīvi ar savu draugu Samuli.

"Mēs sadzīvojam lieliski, mums nav nekādu komunikāciju problēmu," žurnālam Kas Jauns atklājusi Šomase un atzinusi, ka dzīvošana kopā topošajiem vecākiem ir tikai loģisks solis pirms lielā notikuma.

Tā kā abu dienas ritms atšķiras, dziedātāja ar savu draugu lielākoties tiekas tikai vakaros, kas gan no ikdienas strīdiem izvairīties ne vienmēr palīdzot. "Uzskatu, ka mīlestībā bez nelieliem strīdiem nemaz nevar iztikt," smejoties par savu attiecību aizkulisēm stāstījusi Šomase.

Pagaidām jaunie vecāki vēl nezina gaidāmā bērna dzimumu, tāpēc arī ar drēbīšu pirkšanu mazulim aizrauties nevarot. "Viņš ir spītīgs mazulis un ārstam rāda tikai dibenu!" atklājusi dziedātāja, kura, neraugoties uz grūtniecību, marta beigās uzstāsies Latvijas Radio 2 jubilejas koncertos Zemgalē, Vidzemē un Kurzemē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!