::recepte::
Nomizo un sagriež mazos gabaliņos sakņu dārzeņus un ķirbi. Šampinjonus sagriež četrās daļās un atliek malā.
Dārzeņus liek cepamajā traukā un apslaka ar olīveļļu, medu, pārber ar garšvielām un rūpīgi apmaisa, lai visi apviļājas.
Cep 200 grādos aptuveni 20 minūtes. Tad pievieno šampinjonus, apmaisa un cep vēl 5-10 minūtes, līdz visi dārzeņi mīksti un gatavi.
Uzvāra grūbas pēc norādēm uz iepakojuma vai šī ''Tasty'' padoma, kur var iztikt pat bez vairāku stundu mērcēšanas.
Dārzeņus sajauc ar novārītajām grūbām un pasniedz ar fetas sieru.
::!recepte::
Ja vēlas, ēdienu var papildināt ar kādu mērci, piemēram, zaļumu vai silto siera mērci.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit