Foto: DELFI
Ir pilnīgi aplami domāt, ka no dārzeņiem nevar labi paēst. Šajā receptē sulīgi saceptie dārzeņi papildināti ar grūbām, veidojot izcili sātīgu pusdienu vai vakariņu maltīti.

::recepte::

Nomizo un sagriež mazos gabaliņos sakņu dārzeņus un ķirbi. Šampinjonus sagriež četrās daļās un atliek malā.

Dārzeņus liek cepamajā traukā un apslaka ar olīveļļu, medu, pārber ar garšvielām un rūpīgi apmaisa, lai visi apviļājas.

Cep 200 grādos aptuveni 20 minūtes. Tad pievieno šampinjonus, apmaisa un cep vēl 5-10 minūtes, līdz visi dārzeņi mīksti un gatavi.

Uzvāra grūbas pēc norādēm uz iepakojuma vai šī ''Tasty'' padoma, kur var iztikt pat bez vairāku stundu mērcēšanas.

Dārzeņus sajauc ar novārītajām grūbām un pasniedz ar fetas sieru.

::!recepte::

Ja vēlas, ēdienu var papildināt ar kādu mērci, piemēram, zaļumu vai silto siera mērci.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!