Foto: Publicitātes foto
Dziedātājs Lauris Reiniks (attēlā), kurš septembra beigās devās padzīvot uz Losandželosu, pēc divu mēnešu prombūtnes beidzot atgriezies Latvijā, mēģina pierast pie šejienes laika un jau ar pilnu sparu meties darbos.

Mūziķis uz Losandželosu devās 30. septembrī un pavadīja tur visu drūmo rudeni, atgriežoties tikai 1. decembrī. "Mājas, mīļās mājas! Esmu atpakaļ Rīgā, Latvijā! Nedaudz dīvaini atkal būt šeit pēc diviem skaistiem mēnešiem Kalifornijā. Sajūta tāda, it kā es būtu bijis projām mūžīgi," savus fanus ar sociālā portāla Facebook starpniecību uzreiz pēc ierašanās mājās informēja mūziķis.

Tā kā Amerika atrodas pavisam citā laika zonā, un tad, kad mums ir diena, tur ir nakts, mūziķim, atgriežoties mājās ir grūti pierast pie jaunā dienaz režīma - jāguļ, kad bija paradis strādāt, bet jāstrādā, kad ierasts gulēt.

"Besos ārā dēļ jetlag  jeb laika zonu maiņas. Amerikā vienmēr kaut kā vieglāk iedzīvojas nekā atbaucot atpakaļ," portālā Twittter sūdzas mūziķis, atklājot, ka tagad pa dienām nosnaužas, bet naktīs cīnās ar bezmiegu.

Kolēģi, tostarp radiodīdžejs Toms Grēviņš, cenšas mūziķim sniegt padomus par to, kā ātrāk pielāgoties jaunajiem apstākļiem, taču mūziķis neslēpj, ka nekas nelīdzot un viņš ir gatavs meklēt labas miega zāles, lai naktīs vispār varētu aizmigt.

Reiniks atklāj, ka pirmās dienas mājās pavada, priecājoties par savām Losandželosas fotogrāfijām, apzina draugus, lai paziņotu, ka sveiks un vesels atgriezies Latvijā, kā arī vada laiku, skatoties televīziju un pētot, kas pie mums noticis viņa prombūtnes laikā.

"Jocīgi skatīties Dziedošo ģimeņu finālu, kad neko nezinu un vienīgie cilvēki, ko pazīstu, ir Rutuļi un žūrija," Twitterī smejas mūziķis. Jau pāris dienas pēc atgriešanās skatuves mākslinieks atkal meties darbos - 5. decembra vakarā Lauris atgriezies izrādes Kailie briežu aktieru rindās, lai sniegtu kārtējo lustīgo izrādi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!