Foto: RIA Novosti/Scanpix

Aizvadītajā nedēļā Jūrmalā notikušajā jauno izpildītāju konkursa Jaunais vilnis 2012 laikā daudzas festivāla zvaigznes un viešņas bija nolēmušas izcelt savus dabas vai plastikas ķirurģijas dotumus, izvēloties kleitas ar varen drosmīgiem dekoltē.

Šī gada neoficiālajā sacensībā par festivāla iespaidīgāko dekoltē uzvarētājas lauri noteikti pienākas dziedātājai, aktrisei un vienai no Jaunā viļņa vadītājām Annai Semenovičai (attēlā kopā ar Ivanu Dornu).

Lai gan pati Anna spītīgi apgalvo, ka viņas krūtis ir dabiskas, acīgāki vērotāji pamanījuši, ka tās pēdējo gadu laikā mistiskā veidā kļuvušas lielākas.

Līdz šim kārdinošāko Jaunā viļņa formu īpašniece bija Krievijas teledīva Ļera Kudrjavceva - šogad viņas apaļumus aizēnoja Semenoviča, tomēr Kudrjavceva centās neatpalikt, izvēloties īpaši kārdinoši piegrieztus tērpus.

Tāpat Jūrmalā nepamanītas netika festivāla rīkotāja Igora Krutoja meitas Viktorijas krūšu formas, dziedātājas Irinas Dubcovas un citu zvaigžņu apaļumi, bet no Jaunā viļņa konkursantēm tērpus ar iespaidīgākajiem dekolte izvēlējās Izraēlas pārstāve Adžala, piesaistot ne viena vien vīrieša skatienus.

Arī starp apmeklētājām netrūka sieviešu ar pikantiem dekoltē, bet no sabiedrībā zināmām dāmām visdrosmīgāk savas krūtis izcēla bijusī Saeimas deputātes, četru bērnu māmiņa Inese Šlesere.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!