Foto: Shutterstock
Pat visvienkāršākais burkānu kēkss vai mafini, kuru pagatavošanai vari izmantot arī no sulas spiešanas pāri palikušos biezumus, garšos pasakaini, ja papildināsi tos ar bagātīgu krēmsiera glazūru vai kraukšķīgiem riekstu gabaliņiem. Kārtainā burkānu torte ar bagātīgo pildījumu prasīs nedaudz vairāk laika un pacietības, bet nebrīnies, ka nākamreiz tā būs jāgatavo lielākā izmērā, jo ne viens vien kārumnieks apmierināti braucīs puncīti un lūkosies pēc papildporcijas.

Nezinātājs pat nenojautīs, ka skaisti zeltaino krāsu un izteikto sulīgumu tavam cepienam piešķir jaunās ražas burkāni, bet tu zināsi un varēsi, viltīgi smaidot, padalīties ar recepti, kas būs noskatīta "Tasty" gardum gardo brīvdienu kārumu apkopojumā. Daudzu burkānīgu kārumu pagatavošana ir tiešām vienkārša, bet rezultāts pavisam noteikti neliks vilties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!