Foto: DELFI

Lai arī populārais šovbiznesa pāris Inese un Paskvāle Adario (attēlā) allaž radījis ļoti saskanīgu iespaidu, arī viņu attiecības skar tās pašas problēmas, kas reizēm iezogas citās laulībās. Paguruši no rutīnas, abi nolēmuši ilgāku laiku padzīvot atsevišķi.

"Mēs esam kopā diendienā – 24 stundas diennaktī. Mūsu attiecībās iezagusies rutīna, sākusies rīvēšanās un apnikums. Turklāt Paskvālem joprojām neizdodas Latvijā atrast darbu.

Man tas ir jau līdz kaklam, tāpēc izlēmām, ka Paskvāle atgriezīsies Itālijā. Tur viņu gaida darbs celtniecībā," sarunā ar DELFI Izklaidi atklāj populārā dziedātāja. Itālis uz dzimto zemi plāno doties jau aprīlī vai maijā, bet Inese ar bērniem paliks Latvijā.

"Pagājušo vasaru, aizbraucot Paskvālem līdzi uz Itāliju, zaudēju kontaktu ar faniem un iespēju pilnveidoties. Man nācās atteikties no ļoti daudziem koncertiem un pat piedāvājuma filmēties. Atzīšos, ka gribas arī mazliet brīvības – aizšmaukt pie draudzenēm, atpūsties.

Paskvālem šeit, Latvijā, nav draugu, viņš ir kā būrī iesprostots. Visu laiku viņš pavada ar mani un bērniem, loģiski, ka iestājies apnikums," skaidro Inese. Māksliniece uz gaidāmo vīra aizbraukšanu raugās ar pozitīvu skatu.

Viņai būs iespēja vasarā kārtīgi izdziedāties koncertos, Paskvāle tikmēr piepelnīsies savā dzimtenē, turklāt attālums noteikti atsvaidzinās abu jūtas vienam pret otru. Inese smejas, ka itālis ir mazliet nobažījies par to, ka izskatīgajai dziedātājai viņa prombūtnes laikā uzradīsies cits pielūdzējs, taču satraukumam neesot pamata.

"Mana sirsniņa ir viņam ļoti pieķērusies. Un mīlestība jau nav tikai būšana kopā ikdienā, mīlēt var arī no attāluma. Tas būs lielisks pārbaudījums mūsu jūtām," spriež Inese. Viņas vīrs Latvijā varētu atgriezties ne ātrāk kā oktobrī, taču māksliniece ir apņēmības pilna atšķirtības mēnešus izmantot lietderīgi.

Inese aicina visus koncertu tīkotājus jau tagad pieteikt savas vasaras ballītes, jo šovasar viņa gatava strādāt uz pilnu klapi. "Es ļoti ceru, ka šie atšķirtības mēneši mums abiem būs iespēja profesionāli pilnveidoties, kā arī dos jaunu klikšķi mīlestībā," cerību pilna nākotnē raugās māksliniece.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!