Foto: Publicitātes foto
Ar nozīmīgām pārmaiņām 2015. gads sācies populārajai pašmāju dejošanas skolotājai Aleksandrai Kurusovai – viņa pieņēmusi lēmumu šķirties no sava ilggadējā mīļotā vīrieša, skaņotāja Oskara Ostrovska (abi attēlā).

Kā vēsta izdevums Kas Jauns, lēmumu par šķiršanos Kurusova pieņēmusi jau pirms diviem mēnešiem - viņa savākusi mantas no abu kopīgā dzīvokļa un atgriezusies dzīvot pie vecākiem.

"Ir teiciens: ja tevi nemīl - neprasi, lai tevi iemīl; ja tev netic - neattaisnojies; ja tevi nenovērtē - neko nevienam nepierādi. Visiem un ikvienam novēlu jaunajā gadā neprasīt, lai kāds jūs iemīl, jo vienmēr ir cilvēks, kas to darīs pēc savas vēlēšanās. Nevienam nevajag attaisnoties un nevienam neko nevajag pierādīt," žurnālam atzinusi dejotāja.

Tiesa, pēc šķiršanās Kurusova nav iegrimusi depresijā - svētku laikā, kas bieži vien cilvēkiem, kas beiguši ilggadējas attiecības, ir viens no smagākajiem periodiem gadā, dejotāja izklaidējusies kopā ar saviem draugiem Lauri un Rūtu Reinikiem, Roberto Meloni un citiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!