Фото: Shutterstock
Sātīgām pusdienām vai vakariņām - kartupeļu un maltās gaļas sacepums.

::recepte::

Izvāra kartupeļus, sataisa biezenī, var pielikt nedaudz sāli.

Malto gaļu apcep uz pannas. Tad cepamo veidni ietauko un liek vienu kārtu pusi no kartupeļu biezeņa, otru kārtu sacepto malto gaļu, nākamajā kārtā liek tomātus, kas ir sagriezi šķēlītēs un pa virsu otru pusi kartupeļu biezeņa. Virsū var uzbērt sarīvētu sieru. Liek cepeškrāsnī cepties 190 grādos, līdz virspuse paliek viegli brūna. Gatavs!

Pie maltās gaļas var piecept klāt sīpolus (ja bērns tādus jau ēd).

60Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

kartupeļi maltā gaļa sāls tomāti siers

Sagatavošana

1

Izvāra kartupeļus, sataisa biezenī, var pielikt nedaudz sāli.

2

Malto gaļu apcep uz pannas. Tad cepamo veidni ietauko un liek vienu kārtu pusi no kartupeļu biezeņa, otru kārtu sacepto malto gaļu, nākamajā kārtā liek tomātus, kas ir sagriezi šķēlītēs un pa virsu otru pusi kartupeļu biezeņa. Virsū var uzbērt sarīvētu sieru. Liek cepeškrāsnī cepties 190 grādos, līdz virspuse paliek viegli brūna. Gatavs!

3

Pie maltās gaļas var piecept klāt sīpolus (ja bērns tādus jau ēd).

Iesūtīja: Lacoste

Любуйтесь латвийской природой и следите за культурными событиями в нашем Instagram YouTube !