Foto: LETA

Piektdienas pēcpusdienā īpaši intensīva satiksme paredzama Rīgā, VAS "Latvijas Valsts ceļi" aicina autovadītājus rēķināties ar papildu laiku ceļā vai arī plānot savus braucienus ārpus ierastajām satiksmes pīķa stundām.

Kā informēja uzņēmumā, visā valsts autoceļu tīklā arī turpinās būvdarbi un šajās brīvdienās jārēķinās arī ar militāro transportu, kas pārvietosies pa Liepājas šoseju.

Remontdarbi turpinās arī pie Rīgas HES (A5) un tur var būt ievērojami palēnināta satiksme, īpaši rīta un vakara stundās. Darbi notiek arī pie Ķeguma HES, un tilts tur periodiski ir slēgts.

Satiksmes apgrūtinājumi var būt arī Ulbrokā (P5), uz Vidzemes šosejas Siguldā, kur notiek krustojuma rekonstrukcija, kā arī uz Ventspils šosejas (A10) pie tilta pār Lielupi un posmā starp rotācijas apļiem pie Tukuma.

Visvairāk remontdarbu posmu ir uz Ventspils šosejas, vairākos posmos remontdarbi notiek uz Liepājas šosejas. Vairāk nekā stundu papildu laiks ceļā jāierēķina posmā no Daugavpils līdz Medumiem (A13), kur satiksmi regulē ar deviņiem luksoforu pāriem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!