Фото: Kadrs no video

Uzbekistānā risinās Āzijas un Okeānijas kausa izcīņa hokejā U-18 izlasēm, kas sociālajos tīklos raisījusi neparasti lielu interesi.

Lielo interesi raisījusi Kuveitas U-18 hokeja izlase, kas turnīra pirmajā spēlē ar 0:57 zaudēja Taizemes vienaudžiem. Spēles laikā Taizemes hokejisti izdarīja 122 metienus pa vārtiem, bet kuveitieši spēja tikai reizi apdraudēt pretinieku vārtus – vienā no epizodēm izgājienā jaunajam Kuveitas hokejistam neizdevās pārspēt pretinieku vārtu vīru.

Spēles pilns ieraksts:

Iespējams, tuvākajās dienās būs vēl kāda graujoša uzvara šajā turnīrā, kur piedalās vēl arī Indija, Indonēzija, Irāna, Makau, Malaizija, Mongolija un AAE. Spēļu pirmajā dienā mājiniece Uzbekistāna ar 19:0 sagrāva Irānas jaunos hokejistus, bet Mongolija ar 32:0 pieveica Indiju. Saspringtāka bija Indonēzijas un AAE U-18 izlašu spēle, kurā pagarinājumā ar 5:4 pārāki bija Indonēzijas jaunieši.

Kā sociālajos tīklos norāda hokeja entuziasti, 1998. gadā Āzijas un Okeānijas U-18 čempionāta spēlē Koreja ar 92:0 sagrāva Taizemi, un tā ir lielākā sagrāve hokeja vēsturē. Otrajā vietā graujošāko uzvaru topā ir Slovākijas sieviešu hokeja izlases uzvara ar 82:0 pār Bulgāriju. 2008. gadā šī spēle risinājās Liepājā un bija viena no 2010. gada olimpisko spēļu kvalifikācijas spēlēm.

Любуйтесь латвийской природой и следите за культурными событиями в нашем Instagram YouTube !